Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νέα επική στιγμή - Ο Τριαντάφυλλος κλαίει... στην αγκαλιά του Αλέξη

Και ο Παππάς... πατρονάρει τους «Κόκκινους» να μην «πολεμούν» το συμπαίκτη του

30 Μαρτίου 2021 23:44
Survivor 4: Νέα επική στιγμή - Ο Τριαντάφυλλος κλαίει... στην αγκαλιά του Αλέξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια νέα επική στιγμή προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, αφού δε σταμάτησε να κλαίει για την αντιμετώπιση της κόκκινης ομάδας εναντίον του, με τον Αλέξη Παππά να τον έχει στην αγκαλιά του.

Οι δύο παίκτες, λίγο μετά τον τσακωμό με τον Κώστα Παπαδόπουλο, κάθισαν στην παραλία και συζήτησαν τις εντάσεις, που υπάρχουν στην παραλία, με τον «Ντάφυ» να ξεκινά να δακρύζει. Ο Αλέξης, από την πλευρά του, άρχισε να τον παρηγορεί, ζητώντας μάλιστα από την ομάδα του να σταματήσει να τον «πολεμά».

Survivor 4: Ο Αλέξης παρηγορεί τον Τριαντάφυλλο

«Ο Τριαντάφυλλος έχει καταλάβει τη στήριξη του κόσμου και τους κάνει πλάκα. Όσο κι αν τον χτυπάνε, τόσο θα παραμένει στο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, καταλαβαίνοντας επίσης την πρόθεση του Ασημακόπουλου να τον πλησιάσει.

Survivor spoiler: Έξαλλη η οικογένεια του Ντάφυ - Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Ατζούν!

Survivor spoiler: Μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου μετά την ένωση ήταν ο Τριαντάφυλλος, με το Twitter να τον γλεντάει κανονικά!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/03) είδαμε τον Ντάφυ να κλέβει την παράσταση με το... ζέσταμα που έκανε για να τσεκάρει τον τραυματισμό του να δει κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι! Αμέσως άπαντες άρχισαν να γελάνε και να βγαίνει προς τα έξω μια εικόνα χλευασμού για τον τραγουδιστή! Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε ούτε σε μας, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από το Athensmagazine.gr!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Έξαλλη η οικογένεια του Ντάφυ

Δεν ήμασταν μόνο εμείς όμως αυτοί που το πήραμε με άσχημο μάτι το όλο θέμα! Έξαλλη ήταν και η οικογένεια του τραγουδιστή, αφού είδαν τον δικό τους άνθρωπο να γίνεται αντικείμενο χλευασμού από συμπαίκτες, αντιπάλους και τηλεθεατές, με τον ίδιο να έχει στο πλευρό του μόνο τον Αλέξη Παππά και την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Survivor spoiler: Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Ατζούν η οικογένεια του Ντάφυ

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η οικογένειά του Τριαντάφυλλου έχει γίνει έξαλλη με την όλη κατάσταση! Η εικόνα του τραγουδιστή χτες να χλευάζεται από όλους τους παίκτες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους ανθρώπους του στενού κύκλου του τραγουδιστή!

Η αλήθεια είναι πως η σύζυγος του Τριαντάφυλλου απέχει από όλο αυτό! Από όποια εκπομπή και να την έχουν καλέσει να βγει να πει δύο λόγια το αποφεύγει! Άλλωστε η γυναίκα είναι γιατρός και έχει πολύ σοβαρά θέματα να ασχοληθεί σε καθημερινή βάση.

Survivor Τριαντάφυλλος

Ωστόσο το περιβάλλον της αδελφής του Τριαντάφυλλου είναι αυτό που προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Άγιο Δομίνικο! Πληροφορίες θέλουν ανθρώπους του Ντάφυ να επικοινώνησαν με την παραγωγή για να τους παρακαλέσουν να βγάζουν προς τα έξω αυτή την εικόνα για τον Τριαντάφυλλο, αφού τα πλάνα αυτό τα βλέπει και το παιδί του! Μάλιστα ζήτησαν να μιλήσουμε με τον ίδιο τον Ατζούν, κάτι που η παραγωγή αρνήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απάντηση της παραγωγής είναι πως ο Τριαντάφυλλος γνώριζε πολύ καλά που μπαίνει και πως έχει υπογράψει συμβόλαιο για όλα αυτά που δεν... αρέσουν στην οικογένειά του!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share