Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ετοιμάζει... κωλοτούμπα ο Ασημακόπουλος - Είπε στον Τριαντάφυλλο πως είναι παίκτης τελικού

Τον πλησίασε και... αρνήθηκε ότι τον κορόιδευε στο «ζέσταμα»

30 Μαρτίου 2021 22:17
Survivor 4: Ετοιμάζει... κωλοτούμπα ο Ασημακόπουλος - Είπε στον Τριαντάφυλλο πως είναι παίκτης τελικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του... κωλοτούμπα φαίνεται πως ετοιμάζει στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος στην κουβέντα του με τον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο της Τρίτης (30/3), του εξήγησε πως είναι παίκτης τελικού.

Η φράση αυτή του παίκτη της κόκκινης ομάδας τη στιγμή, που έχει «κατακεραυνώσει» ουκ ολίγες φορές τον τραγουδιστή, τόσο για τη συμβίωση στην καλύβα όσο και για την αγωνιστικότητά του. Επειδή, όμως, μπορεί να κατανοεί τη δημοτικότητά του, φαίνεται πως έκανε την κίνησή του να τον πλησιάσει.

Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος πλησίασε τον Τριαντάφυλλο

Συγκεκριμένα, όταν ο «Ντάφυ» είπε πως οι συμπαίκτες του, τον κορόιδευαν για το «ζέσταμα» στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος αρνήθηκε πως το έκανε. Συνέχισε, μάλιστα, να πλέκει το εγκώμιο στον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας τα χαμένα του κιλά και τονίζοντας πως ελπίζει να γίνει καλά στην υγεία του, καθώς είναι «παίκτης τελικού».

Survivor spoiler: Η παραγωγή έδωσε τελεσίγραφο στον Τριαντάφυλλο - «Παίζεις ή φεύγεις»

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει για ακόμη μια φορά να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο Survivor, με το χθεσινό (29/3) επεισόδιο να τον αφορά σε μεγάλο βαθμό, αν και η απόφασή του να επιστρέψει μάλλον δεν είναι και τόσο... αθώα, καθώς φαίνεται πως έχει βάλει το χέρι της και η παραγωγή.

Ο γνωστός τραγουδιστής, στο πλαίσιο του αγωνίσματος ασυλίας, μας πρόσφερε το έπος της χρονιάς στο ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί η παραγωγή να το χειρίστηκε λανθασμένα και να μην έπρεπε να προβάλει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, αλλά το «ζέσταμα» του «Ντάφυ» ήταν... το κάτι άλλο, μονοπωλώντας σχεδόν και τη συζήτηση στα social media.

Ο ίδιος, μετά τη διάγνωση των μεγαλογιατρών του περί δισκοκήλης, όντας έτοιμος σε απόλυτο βαθμό να αγωνιστεί σε περίπου τρεις ημέρες, όπως του είπε ο Γιώργος Λιανός, αποφάσισε εν τέλει να αγωνιστεί, αν και αυτό δε συνοδεύτηκε από επιτυχία, μετρώντας τρεις ήττες, γεγονός λογικό, αν σκεφτεί κανείς το σε τι αγωνιστική κατάσταση μπορεί να βρισκόταν, μετά από καιρό εκτός αγωνιστικού χώρου.

Survivor spoiler: Οι πιέσεις της παραγωγής στον Τριαντάφυλλο για να παίξει

Ο Τριαντάφυλλος, όμως, είχε δεχθεί και πιέσεις, για να παίξει. Η παραγωγή έβλεπε τον εαυτό της να εκτίθεται, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να απέχει ήδη για εβδομάδες και έφτασε σχεδόν στο όριο των τριών εβδομάδων, που προβλέπει το συμβόλαιο κάθε διαγωνιζομένου στο ριάλιτι επιβίωσης, μέχρι να τεθεί εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού.

Κάπως έτσι, ο «Ντάφυ» δέχθηκε το τελεσίγραφο. «Παίζεις ή φεύγεις», μοιάζει να του είπαν από την παραγωγή του ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα φυσικά ο Τριαντάφυλλος να αγωνιστεί κανονικά. Η κίνηση ήταν απολύτως λογικά από την πλευρά της παραγωγής, σκεπτόμενη τις πιθανές αντιδράσεις, αν έμενε για καιρό εκτός, θυμίζοντας... μάνατζερ ράγκμπι, και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, για να τον δούμε επιτέλους ξανά να μάχεται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share