Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Στο προσκήνιο το «τρίγωνο» Λιβάνη-Μαριαλένα-Κατσούλη - Το τηλεφώνημα Λιάγκα στον τραγουδιστή και η αποκάλυψη! (Video)

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παίκτρια;

30 Μαρτίου 2021 13:01
Survivor 4: Στο προσκήνιο το «τρίγωνο» Λιβάνη-Μαριαλένα-Κατσούλη - Το τηλεφώνημα Λιάγκα στον τραγουδιστή και η αποκάλυψη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Δεν έχει τελειωμό ο σχολιασμός με πρωταγωνιστές το «τρίγωνο» τον Γιώργο Λιβάνη, τη Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη. Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης (30-03) αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παίκτρια. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την... αποχώρηση της Μαριαλένας!

Ο παρουσιαστής ήθελε να αποφύγει ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, την αποκάλυψη όμως έκανε η Φαίη Σκορδά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κακό να πεις ότι μίλησες μαζί του στο τηλέφωνο», είπε με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει:

«Εγώ καταλαβαίνω τη λογική ενός ανθρώπου που δεν θέλει να εκτεθεί για το αν σχέση πραγματικά με την Μαριαλένα ή όχι. Προσπαθεί να κάνει τα βήματα του στο τραγούδι και είναι θεμιτό να θέλει να εκμεταλλευτεί και τη δημοσιότητα. Όμως σαν άντρας ούτε μπορεί να την «αδειάσει» και να πει δεν έχει σχέση, ούτε όμως ότι έχει.

Το παιδί αυτό κάθε μέρα βλέπει να υπάρχει μια σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, έχεις τις επιφυλάξεις του. Τώρα δεν μπορεί να εκτεθεί», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Survivor 4: Άγριο κράξιμο από το Πρωινό στον Τριαντάφυλλο: «Ξεφτιλίζεται τώρα για να πάει σε ένα ριάλιτι»

Έξαλλοι όλοι έγιναν στο Πρωινό με το που προβλήθηκε ο καβγάς του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο Survivor 4 με αφορμή την τουαλέτα που έφτιαξε ο δεύτερος.

«Τον Τριαντάφυλλο τον ξεφτιλίζουν, τον κοροϊδεύουν τελείως. Τον καβγά της τουαλέτας τον θεωρώ γελοίο, τον θεωρώ πραγματικά για την τουαλέτα! Είναι αστεία πράγματα, γελοιότητες! Είναι ανάξιο λόγου. Εγώ χθες, επειδή είδα όλο το επεισόδιο, έπαθα σοκ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ξεφτιλίζεται τώρα για να πάει σε ένα ριάλιτι! Αυτό είναι ξεφτίλα! Αδικεί τον εαυτό του. 30 χρόνια καριέρας και τώρα εδώ τον χλευάζουν όλοι», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής, αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Αλέξης Παππάς μετά τον τσακωμό και του ίδιου με τον Κώστα:

«Εγώ είμαι γόνος προσφύγων. Δεν αντέχω, δεν μπορώ να βλέπω να ξεφτιλίζεται αυτή η ιστορία, για τις ανάγκες οποιουδήποτε Αλέξη Παππά. Είναι πολύ σοβαρή ιστορία, Μιλάει για αίμα ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει όλα τα λαϊκίστικα κόλπα σε αυτό το έσχατο σημείο. Είναι ανιστόρητο, είναι ντροπή να χρησιμοποιείται μια πληγή του ελληνικού έθνους για να πάρει ψήφους ένας ηθοποιός. Μου φαίνεται ότι είναι τρελό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share