Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άγριο κράξιμο από το Πρωινό στον Τριαντάφυλλο: «Ξεφτιλίζεται τώρα για να πάει σε ένα ριάλιτι»

«Τον ξεφτιλίζουν, τον κοροϊδεύουν τελείως στο Survivor 4. Τον καβγά της τουαλέτας τον θεωρώ για την τουαλέτα!»

30 Μαρτίου 2021 12:36
Survivor 4: Άγριο κράξιμο από το Πρωινό στον Τριαντάφυλλο: «Ξεφτιλίζεται τώρα για να πάει σε ένα ριάλιτι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλοι όλοι έγιναν στο Πρωινό με το που προβλήθηκε ο καβγάς του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο Survivor 4 με αφορμή την τουαλέτα που έφτιαξε ο δεύτερος.

«Τον Τριαντάφυλλο τον ξεφτιλίζουν, τον κοροϊδεύουν τελείως. Τον καβγά της τουαλέτας τον θεωρώ γελοίο, τον θεωρώ πραγματικά για την τουαλέτα! Είναι αστεία πράγματα, γελοιότητες! Είναι ανάξιο λόγου. Εγώ χθες, επειδή είδα όλο το επεισόδιο, έπαθα σοκ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ξεφτιλίζεται τώρα για να πάει σε ένα ριάλιτι! Αυτό είναι ξεφτίλα! Αδικεί τον εαυτό του. 30 χρόνια καριέρας και τώρα εδώ τον χλευάζουν όλοι», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής, αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Αλέξης Παππάς μετά τον τσακωμό και του ίδιου με τον Κώστα:

«Εγώ είμαι γόνος προσφύγων. Δεν αντέχω, δεν μπορώ να βλέπω να ξεφτιλίζεται αυτή η ιστορία, για τις ανάγκες οποιουδήποτε Αλέξη Παππά. Είναι πολύ σοβαρή ιστορία, Μιλάει για αίμα ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει όλα τα λαϊκίστικα κόλπα σε αυτό το έσχατο σημείο. Είναι ανιστόρητο, είναι ντροπή να χρησιμοποιείται μια πληγή του ελληνικού έθνους για να πάρει ψήφους ένας ηθοποιός. Μου φαίνεται ότι είναι τρελό».

Survivor 4: Αποκάλυψη Λιάγκα - «Με βρίζουν στο δρόμο για τον Τριαντάφυλλο»

Σε αποκάλυψη προχώρησε σχετικά με το Survivor ο Γιώργος Λιάγκας, που είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ότι ο κόσμος τον βρίζει στο δρόμο εξαιτίας των σχολιασμών του για τη δράση του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι.

Το πρωί της Παρασκευής (26/3), λοιπόν, ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε πως ο κόσμος… τον βρίζει στον δρόμο γιατί δεν υποστηρίζει τον τραγουδιστή στο Survivor. Από την άλλη, ο φίλος του αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Με βρίζουν ο κόσμος στον δρόμο που δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούω. Τι τέλεια μωρέ βλέπεις τον Τριαντάφυλλο; Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός! Δεν το κρίνω ως καλό ή κακό, αλλά είναι ηθοποιός» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας, που ήταν και προηγουμένως έξαλλος μαζί του.

Survivor 4: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος έχει απομονωθεί από την κόκκινη ομάδα

Μεταξύ αυτών στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο καλός φίλος του Τριαντάφυλλου, Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος αποκάλυψε:

«Τον Τριαντάφυλλο τον βλέπω... τέλεια. Δεν είναι καθόλου ηθοποιός, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Είναι ένα ριάλιτι, το οποίο δεν είναι ζωντανό, υπάρχουν από πίσω σκηνοθέτες. Δεν λέω ότι κάνει show o Τριαντάφυλλος αλλά είναι ριάλιτι. Δεν έχει πει ότι έχει μπει με στρατηγική για να γίνει viral.

Αυτό το λένε οι συμπαίκτες του γιατί έχει δημιουργηθεί κόντρα και ξέρετε πολύ καλά πως η κόντρα έχει δημιουργηθεί επειδή είναι ο πιο γνωστός στο παιχνίδι και παίρνει και τα πιο πολλά λεφτά. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσα παίρνει, είναι πάνω από 5.000€».

Στο σημείο εκείνο, ο Βαγγέλης Περρής παρενέβη και είπε πως ο Τριαντάφυλλος έχει πάρει «άδεια» από την παραγωγή για τον τραυματισμό του, την ώρα που άλλοι παίκτες που αντιμετώπιζαν μικρότερα προβλήματα, όπως η Σοφία Μαργαρίτη, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Ο Δημήτρης Βραχάμης τότε συνέχισε: «Το ότι υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας είναι σίγουρο. Αυτά με τους μεγαλογιατρούς τα κάνει ο Τριαντάφυλλος για χιούμορ, δεν έχει λόγο να το παίξει τραυματίας. Έχει ήδη πολλές συμπάθειες.

Μπορεί να έχει λιγότερους followers από πολλούς παίκτες εκεί μέσα αλλά ο Τριαντάφυλλος έχει καθημερινή επαφή με τον κόσμο και αυτή τη δουλειά την κάνει πολλά χρόνια. Ο Καλίδης με τον Τριαντάφυλλο ήταν οι πιο γνωστοί.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Νάσο Γαλακτερό. Ο Τριαντάφυλλος είναι τόσο ανοιχτός σαν άνθρωπος που και ένα "καλημέρα" να πει με κάποιον, τον θεωρεί φίλο του. Είναι αυθόρμητος, σκέφτεται κάτι και αμέσως του βγαίνει αυτόματα να πει κάτι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share