Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έβγαλε... στη σέντρα την κλίκα ο Τζέιμς - «Δίνατε οδηγίες στους Κόκκινους για να μας νικήσουν»

Τον επιβεβαίωσε μέχρι και ο Γαλακτερός!

29 Μαρτίου 2021 23:23
Survivor 4: Έβγαλε... στη σέντρα την κλίκα ο Τζέιμς - «Δίνατε οδηγίες στους Κόκκινους για να μας νικήσουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κλίκα της μπλε ομάδας βρέθηκε... στη σέντρα στο Survivor από τον Τζέιμς Καφετζή, με τον ίδιο να επιτίθεται στον Σάκη Κατσούλη και τους υπόλοιπους, τονίζοντας πως στο προηγούμενο αγώνισμα όχι μόνο δε στήριξαν τον ίδιο και τους Νίκο-Άννα Μαρία, αλλά μάλιστα έδιναν οδηγίες στους «Κόκκινους».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ροδίτης αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στην πεντάδα, που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι, ρωτώντας ουσιαστικά αν αυτή την φορά είχαν σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα. Ο Σάκης του απάντησε, ότι τον προσβάλλει με αυτά που λέει και πρέπει να συμμορφωθεί μαζί με τον Νίκο στους κανόνες του συνόλου, σεβόμενοι την ομάδα.

Survivor 4: Νέα «βόμβα» του Τζέιμς για την κλίκα

Τότε, λοιπόν, ο Τζέιμς ανέφερε, ότι στο προηγούμενο αγώνισμα επάθλου η μπλε ομάδα έδινε οδηγίες στους «Κόκκινους» για το πώς θα κερδίσουν, ενώ τους... κατσάδιασαν για το γεγονός, ότι δεν αξιοποίησαν τα ματσαρίσματα. Το ακόμη χειρότερο για την κλίκα είναι, ότι τους επιβεβαίωσε ο αντίπαλος Παύλος Γαλακτερός, επισημαίνοντας πως το περιστατικό είναι αληθές.

]

Survivor 4: Το καμάκι του Τζέιμς σε Τουρκάλα παίκτρια και το «άκυρο» λόγω... ηλικίας (Video)

Ένα υπερπολυτελές πάρτι για τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να ανανεώνονται, να φορούν τα καλά τους και να ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά.

Πριν από αυτό όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίστηκε στην παραλία και μίλησε με τους παίκτες για εκείνα που επρόκειτο να συμβούν και δεν έλειψε το greek καμάκι!

Όταν λοιπόν ο Τούρκος παραγωγός έκανε τις συστάσεις, ο Τζέιμς Καφετζής εντυπωσιάστηκε βλέποντας μία από τις Τουρκάλες και δεν δίστασε να ζητήσει μπροστά σε όλους πληροφορίες.

Ο Τζέιμς σαν άλλος... γύπας ζήτησε να μάθει το όνομα μιας παίκτριας στην οποία δεν αναφέρθηκε ο Ατζούν η οποία μάλιστα είναι τενίστρια. Στην Τουρκία έδειξαν και την χυλόπιτα που έφαγε ο Τζέιμς Καφετζής λόγω ηλικίας, καθώς η Τουρκάλα παίκτρια είναι αρκετά μεγαλύτερη του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share