Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίθανη κίνηση της κλίκας των «Μπλε» - Άφησαν την τριάδα να παίξει μόνη της

Γνωστοποίησαν πως δε θέλουν να αγωνιστούν

24 Μαρτίου 2021 23:28
Survivor 4: Απίθανη κίνηση της κλίκας των «Μπλε» - Άφησαν την τριάδα να παίξει μόνη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απίθανη κλίκα προχώρησε η νέα κλίκα της μπλε ομάδας, με τους παίκτες της που είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor να μην την αξιοποιούν, ενημερώνοντας τον Γιώργο Λιανό πως θα αφήσουν την τριάδα να παίξει και… να φάει μόνη της.

Λίγο μετά τις φοβερές προστριβές στην παραλία τους μετά το συμβούλιο του νησιού και τον άγριο καβγά του Σάκη Κατσούλη με τον Νίκο Μπάρτζη, ο πρώτος είπε στον παρουσιαστή, ότι δε θα είχε καμία πρόθεση να αγωνιστεί, καθώς εκτός του ότι είναι τραυματίας, θα το έκανε σε συμπαράσταση για την Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor 4: Οι παίκτες της μπλε ομάδας που αρνήθηκαν να παίξουν

Το παράδειγμά του ακολούθησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς, αφήνοντας έτσι τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη να παίξουν μόνοι τους. Όμορφη, πάντως, ήταν η κίνηση της κόκκινης ομάδας, που δε θέλησε να εκμεταλλευτεί τα πέναλτι, που προέκυψαν. «Δε θέλουμε να τους χτυπήσουμε σαν χταπόδια», είπαν χαρακτηριστικά ο Ηλίας και η Καρολίνα.

Survivor spoiler: ΣΟΚ! Αποχωρεί λόγω τραυματισμού από το Survivor 4 ο Σάκης Κατσούλης;

Survivor spoiler: Ο Σάκης Κατσούλης, ένας από τους δυνατότερους παίκτες της Μπλε ομάδας εδώ και λίγες μέρες είναι τραυματισμένος άσχημα στο πόδι, με αποτέλεσμα να έχει κάνει την Μαριαλένα προσωπική του νοσοκόμα, αλλά και να απέχει από τα αγωνίσματα του Survivor.

Η απουσία του από τον στίβο μάχης έχει ρίξει την Μπλε ομάδα στα... πατώματα και οι ήττες που σημειώνουν είναι τραγικές αφού μιλάμε για αρκετά μεγάλες διαφορές στο σκορ, που αν έπαιζε ο Σάκης μπορεί να μην υπήρχαν.

Αποχωρεί λόγω τραυματισμού από το Survivor 4 ο Σάκης Κατσούλης;

Ποια η κατάσταση του Σάκη στον Άγιο Δομίνικο

Ο άνθρωπος του Athensmagazine.gr από το νησί ξέρετε πως δεν κάνει λάθη, το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές με τα spoils και τις πληροφορίες που μας δίνει καθημερινά τόσο για τα αγωνίσματα, τις αποχωρήσεις αλλά και για παρασκήνια που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε λοιπόν μαζί του μας αποκάλυψε πως η κατάσταση του Σάκη δεν είναι καθόλου απλή. Ο παίκτης έχει τραυματιστεί στο πόδι, στην πατούσα και μάλιστα έκανε του κόσμου τα ράμματα. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο το συγκεκριμένο που αν δεν επουλωθεί καλά ενδέχεται να ανοίξει ξανά.

Αυτό σημαίνει πως σε καμία περίπτωση ο Σάκης δεν θα γυρίσει στα αγωνίσματα αν το πόδι του δεν γίνει 100% κι αυτό μπορεί να πάρει από 1 έως και 2 εβδομάδες, οπότε καταλαβαίνετε πως τα πράγματα είναι σκούρα τόσο για τους συμπαίκτες του όσο και για τον ίδιο που πέφτει ψυχολογικά αφού αισθάνεται πως δεν χρησιμεύει κάπου πια στην καλύβα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share