Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες στην ιστορία»

Άγριο κράξιμο του Twitter στην κλίκα μετά την απόφαση να μην παίξει!

24 Μαρτίου 2021 23:54
Survivor 4: «Οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες στην ιστορία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του κοινού με όσα συμβαίνουν στο Survivor, με το Twitter να προχωρά σε άγριο κράξιμο στην νέα κλίκα για την απόφασή της να μην παίξει και να αφήσει… στη σέντρα την τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Ο Σάκης Κατσούλης έσυρε πρώτος τον «χορό» και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, ενημερώνοντας τον Γιώργο Λιανό πως δεν είχαν πρόθεση να παίξουν και θα έδειχναν συμπαράσταση στην Χριστίνα Κεφαλά, με την κίνηση αυτή όμως να βρίσκει ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στον κόσμο.

Survivor 4: Επίθεση του Twitter στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν

«Οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες στην ιστορία του Survivor», ανέφεραν χαρακτηριστικά μερικές αναρτήσεις, «κατακεραυνώνοντας» τους παίκτες, που κάθισαν στην άκρη, με την κίνησή τους να έχει τελικά αντίθετα αποτελέσματα στην φήμη τους.

Survivor 4: «Βόμβα» από τη Σοφία Μαργαρίτη - «Ξαναμπαίνω… χθες στο ριάλιτι»

«Βόμβα» έριξε η Σοφία Μαργαρίτη για τη συμμετοχή της στο Survivor, με την ίδια να αποκαλύπτει στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όσα συνέβησαν στη διάρκεια της παρουσίας της, τονίζοντας πως θα έμπαινε ξανά στο ριάλιτι, αν της το ζητούσαν.

Η Σοφία, που έχει διατηρήσει καλή σχέση με άλλοτε συμπαίκτες της, έφερε πρώτα ένα πιάτο… φακόρυζο, που ο Μουτσινάς απόλαυσε, λέγοντας του στη συνέχεια πόσο καλά πέρασε στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τριαντάφυλλο να είναι «ο ανιματέρ της παραλίας μας». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άβολη θέση, που ένιωθε μπροστά στις κάμερες, καθώς «είμαι ατσούμπαλη. Στον πρώτο μου μήνα στο παιχνίδι κρυβόμουν από τις κάμερες, έτρεχα στην παραλία και το δάσος».

Survivor 4: Η ευχή της Σοφίας και τα σχόλια για Κοψιδά-τριάδα

Η άλλοτε παίκτρια των Μαχητών και της κόκκινης ομάδας, επίσης, επεσήμανε την ανάγκη που είχε, για να πάρει το έπαθλο, τονίζοντας πως αν της ζητούσαν να γυρίσει στο νησί, θα το έκανε… χθες. Όσο για την υποδοχή από τα παιδιά της, παραδέχθηκε πως «δε μου είπαν πολλά, περισσότερο με ρώτησαν για το πώς πέρασα».

Για τον Γιώργο Κοψιδά είπε, ότι «απογοητεύτηκα μαζί του και με τη στάση που έδειξε», ενώ για την τριάδα της μπλε ομάδας με Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία, επεσήμανε πως «θα έχουμε θέματα σύντομα και θα το δείτε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share