Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Επιστρέφει οριστικά ο Κρις Σταμούλης - Μπαίνει ξανά το Πάσχα!

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Οριστική η απόφαση

24 Μαρτίου 2021 11:27
Survivor spoiler: Επιστρέφει οριστικά ο Κρις Σταμούλης - Μπαίνει ξανά το Πάσχα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πριν μια εβδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Κρις Σταμούλης επιστρέφει στο Survivor και τελικά το σενάριο αυτό παίρνει σάρκα και οστά!

Συγκεκριμένα την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή του Open "Ευτυχείτε", η οποία έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα έγκυρη στα ρεπορτάζ της γύρω από το Survivor! Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή ο Κρις Σταμούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Survivor, παρότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει βρεθεί σε αρκετές εκπομπές και αυτό αναμένεται να συμβεί το Πάσχα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πιθανότητα η επιστροφή του θα γίνει στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα και αναμένεται να το τερματίσει σε τηλεθέαση! Ο λόγος που επιστρέφει ο Κρις Σταμούλης είναι επειδή αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης και στην ουσία παίρνει τη θέση του!

Survivor spoiler: Επιστρέφει οριστικά ο Κρις Σταμούλης

Survivor spoiler: Γιατί επέλεξαν τον Κρις Σταμούλη;

Εύλογο είναι το ερώτημα γιατί η παραγωγή επέλεξε τον Κρις Σταμούλη και όχι τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης που αποχώρησε από τη μπλε ομάδα! Ο λόγος είναι πως ο Κρις Σταμούλης αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες από τη στιγμή που βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο ο Κρις ήταν κολλητός μέσα στο παιχνίδι!

Τώρα θα μας πείτε τι θα συμβεί αν έχει αποχωρήσει μέχρι το Πάσχα ο ηθοποιός; Όσο υπάρχει η κλίκα Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης δύσκολα θα βγαίνει άλλος υποψήφιος, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ισχυρός στο τηλεοπτικό κοινό!

κολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share