Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Επιστρέφει στο Survivor 4 o Κρις Σταμούλης - Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr

Από χτες σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα επιβεβαιώθηκε!

17 Μαρτίου 2021 10:17
Survivor spoiler: Επιστρέφει στο Survivor 4 o Κρις Σταμούλης - Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Χτες το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε για την 5αδα παλιών παικτών που είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο ριάλιτι και τελικά αυτός είναι ο Κρις Σταμούλης!

Τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως θα επιστρέψουν παλιού παίκτες στο Survivor εξαιτίας των οικειοθελών αποχωρήσεων και αυτό επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr!

Την Τρίτη λοιπόν σας είχαμε αποκαλύψει την 5αδα από τη λίστα όπου εξετάζεται και μέσα σ' αυτή φυσικά ήταν το όνομα του Κρις Σταμούλη, η επιστροφή του οποίου αναμένεται να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Επιστρέφει στο Survivor 4 o Κρις Σταμούλης

Ο λόγος; Φυσικά πως μαζί με τον Αλέξη Παππά είχε δημιουργήσει τη δική τους κλίκα και είχαν αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα! Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Γιώργου Ταβλαδάκη, ωστόσο το όνομα του δεν θα κάνει το 'γκελ' που θα κάνει εκείνο του Κρις Σταμούλης!

Στην ουσία ο δικηγόρος θα πάρει τη θέση του Πάνου Καλίδη και από εδώ και πέρα κάθε παίκτης που θα αποχωρεί οικειοθελώς τη θέση του θα παίρνει παλαιότερος παίκτης του ριάλιτι! Σκεφτείτε την αντίδραση του Αλέξη Παππά μόλις δει ξανά τον κολλητό του στην ομάδα αλλά και των Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή που έκαναν "αμάν" για να τον βγάλουν από το παιχνίδι...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Αποκαλύψεις «βόμβα» από τον Κρις - «Αυτά είναι τα ζευγάρια στο παιχνίδι»

Σε μεγάλες αποκαλύψεις προχώρησε ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, εισβάλλοντας στο «Καλό Μεσημεράκι», και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του Survivor στην «μπλε παραλία».

Ο δικηγόρος, που έδειξε πρόσφατα και το πτυχίο του από την Νομική, εξομολογήθηκε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, το… αντάρτικο με τον Αλέξη Παππά και τη στρατηγική του Τζέιμς, ενώ έκανε λόγο και για τα ζευγάρια που υπάρχουν.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Κρις για το παρασκήνιο στο παιχνίδι

Αρχικά μίλησε για τον Τζέιμς και το αν κινεί όλα τα νήματα, απαντώντας πως «είναι ο στρατηγός. Δεν τον έχω δει πίσω από δέντρα να κρυφακούει, αλλά τον έχω ικανό για αυτό».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά, για τον οποίο παραδέχθηκε πως είναι στρατηγικός παίκτης, προσθέτοντας πως «θα δει τι θα γίνει και θα επιλέξει όποια κλίκα τον συμφέρει», ενώ για τις πληροφορίες, που έρχονταν από τους νέους παίκτες επεσήμανε, ότι «όσο ήμουν εκεί, δε μετέφεραν πράγματα, αν και είχαμε συνήθεια να τους ρωτάμε».

Ο Κρις προχώρησε, στο τέλος, και στις αποκαλύψεις για τα ζευγάρια στην «μπλε» καλύβα, λέγοντας πως το ένα είναι ο Νίκος με την Άννα Μαρία και προσεχώς ο Σάκης με τη Μαριαλένα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share