Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler αποκλειστικό: Αυτοί οι 5 πρώην παίκτες είναι stand by για να επιστρέψουν στο ριάλιτι!

Αποκλειστικό βόμβα! Αυτοί οι 5 παίκτες ενδέχεται να επιστρέψουν

16 Μαρτίου 2021 11:27
Survivor spoiler αποκλειστικό: Αυτοί οι 5 πρώην παίκτες είναι stand by για να επιστρέψουν στο ριάλιτι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πριν λίγα λεπτά σας αποκαλύψαμε πως η παραγωγή του Survivor εξετάζει την επιστροφή παικτών στον Άγιο Δομίνικο και λίγο μετά σας έχουμε και τη λίστα με τους παίκτες που βρίσκονται stand by.

Το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου επικοινώνησε και έμαθε πως υπάρχουν επαφές με πρώην παίκτες να επιστρέψουν στα τηλέφωνα! Αυτό ευνοεί και το γεγονός πως έχουμε ακόμα lockdown και τα παιδιά δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Εμείς ψάξαμε και μάθαμε πως η παραγωγή έχει πέντε άτομα stand by για κάθε ενδεχόμενο οικειοθελής αποχώρησης από το παιχνίδι! Ήδη έχουν φύγει από μόνοι τους τέσσερις παίκτες και είναι πάρα πολλοί αν αναλογιστεί κανείς πως πλέον δεν επιτρέπεται να μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Νέοι όμως αφού το ενδεχόμενο να επιστρέψουν παλιοί είναι κάτι αρκετά ορατό.

Survivor spoiler αποκλειστικό

Με τι σκεπτικό προσέγγισε άτομα η παραγωγή; Σε πρώτη φάση άτομα που αποχώρησαν οικειοθελώς και πλέον θέλουν να επιστρέψουν στο ριάλιτι! Σε αυτό το κομμάτι ανήκουν μόνο η Κάτια Ταραμπάνκο και η Έλενα Λιλιοπούλου, με την δεύτερη να "κόβεται" διότι αποχώρησε από την πρώτη κιόλας μέρα πριν καν δει τα δύσκολα και σητν παραγωγή πιστεύουν πως με την πρώτη δυσκολία θα αποχωρήσει ξανά! Επίσης δεύτερο κριτήριο για την παραγωγή αποτελούν άτομα που πιστεύει ότι αποχώρησαν άδικα, όπως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Τρίτο και τελευταίο κριτήριο είναι άτομα που δεν πρόλαβαν να δείξουν το παραμικρό! Σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μιχάλης Αρναούτης (ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε μέσω ψηφοφορίας από το Survivor) και ο Δημήτρης Μακρόπουλος!

Ποιοι είναι οι πέντε που αποτελούν προτεραιότητα για την παραγωγή;

Νούμερο 1: Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Survivor spoiler αποκλειστικό: Αυτοί οι 5 πρώην παίκτες είναι stand by για να επιστρέψουν στο ριάλιτι!

Η παραγωγή πιστεύει πως είναι η πιο αδικημένη από όσους έχουν αποχωρήσει. Και όχι μόνο η παραγωγή εδώ που τα λέμε. Αποχώρησε με το παλιό σύστημα όταν ξαφνικά την έδωσε υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη ως πιο δημοφιλής για να σώσει τον Περικλή! Έτσι αποχώρησε η Ελίζαμπεθ! Η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές πως θέλει να επιστρέψει! Αν παρθεί η απόφαση να επιστρέψουν πρώην παίκτες τότε είναι η νούμερο ένα επικρατέστερη.

Νούμερο 2: Μιχάλης Αρναούτης

Survivor spoiler αποκλειστικό: Αυτοί οι 5 πρώην παίκτες είναι stand by για να επιστρέψουν στο ριάλιτι!

Ο δεύτερος πιο αδικημένος κατ' εμέ! Δεν πρόλαβε να δείξει κάτι παρα μόνο ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος! Αρκετοί πιστεύουν ότι είχε πολλά να δώσει στο Survivor και πολύ πιθανό να το κάνει στο άμεσο μέλλον!

Νούμερο 3: Δημήτρης Μακρόπουλος

Survivor spoiler

Ακόμα ένα παιδί που άφησε στο στίγμα! Τελικά το 'δεν μπορεί' του στοίχισε αφού αποχώρησε πριν καλά καλά κλείσει 2 βδομάδες στο παιχνίδι. Ίσως του δοθεί ακόμα μια ευκαιρία.

Νούμερο 4: Κρις Σταμούλης

Survivor spoiler αποκλειστικό: Αυτοί οι 5 πρώην παίκτες είναι stand by για να επιστρέψουν στο ριάλιτι!

Έκαναν "αμάν" οι μπλε να απαλλαγούν από την παρουσία του και η αλήθεια είναι πως με την αποχώρησή του επανήλθε το καλό κλίμα και μαζί και ο Αλέξης Παππάς ως μέλος της ομάδας. Ενδεχόμενη επιστροφή του θα φέρει νέες εντάσεις, κάτι που θα ήθελε να παραγωγή και ο Ατζούν!

Νούμερο 5: Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor spoiler παλιοί παίκτες επιστρέφουν

Το μεγάλο χαρτί του ΣΚΑΙ! Από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε το μεγάλο φαβορί και όλοι απογοητευτήκαμε με την αποχώρησή της! Η ίδια έχει αποκαλύψει πως θέλει να γυρίσει αφού τώρα που γνωρίζει ποιες είναι οι συνθήκες επιβίωσης θα πάρει άλλα μέτρα! Λέτε να την δούμε πίσω; Ενδεχόμενη επιστροφή της θα ανεβάσει τρελά τα νούμερα τηλεθέασης!

Αυτές είναι οι 5 επιλογές που εξετάζονται από την παραγωγή σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr. Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Περικλή Κονδυλάτου, όμως είναι από τα άτομα που τρέχουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις μετά την αποχώρησή του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share