Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Επιστρέφουν παλιοί παίκτες στο ριάλιτι;

Αποκλειστικό παρασκήνιο για το αγαπημένο ριάλιτι!

16 Μαρτίου 2021 10:30
Survivor spoiler: Επιστρέφουν παλιοί παίκτες στο ριάλιτι;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το αγαπημένο ριάλιτι μετά τις συνεχόμενες οικειοθελείς αποχωρήσεις και αυτό έχει φέρει μεγάλο πονοκέφαλο στην παραγωγή!

Μετά τις Κάτια, Μαριπόζα, Σοφία και τον Πάνο Καλίδη έρχεται να προστεθεί και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά, που σας έχουμε παρουσιάσει πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr εδώ και δύο ημέρες! Όλο αυτό έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην παραγωγή αφού τα "κουκιά" δεν βγαίνουν!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο τραπέζι έχει πέσει η σκέψη το ριάλιτι να τραβήξει και μέσα στο καλοκαίρι, αφού σημειώνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης, όμως αναμένεται να ξεμείνει από παίκτες, αφού σιγά σιγά μένουν λίγοι και νέες προσθήκες δεν επιτρέπονται!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο να υπάρξει αποχώρηση κάθε 2 εβδομάδες, όπως σας ενημερώσαμε από την περασμένη εβδομάδα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν παλιοί παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει!

Survivor spoiler: Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν παλιοί παίκτες;

Η παραγωγή ήταν κάθετη στο πρόσφατο παρελθόν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί όμως πλέον οι καταστάσεις έχουν αλλάξει! Οι παίκτες "τελειώνουν" και το ριάλιτι έχει αρκετό χρόνο ζωής ακόμα! Σκεφτείτε λέμε τώρα να έχουν βγει κάποια φαβορί και να σκάσει μύτη μέσα στο παιχνίδι ξανά για παράδειγμα η Κάτια Ταραμπάνκο! Μια δυνατή παίκτρια, που από την πρώτη μέρα ήταν το απόλυτο φαβορί! Πως θα αλλάξουν οι ισορροπίες και όχι μόνο!

Πληροφορίες λοιπόν του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το ενδεχόμενο αυτό, για πρώτη φορά, εξετάζεται πάρα πολύ σοβαρά! Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες που έχουν αποχωρήσει έχουν εκφράσει ανοικτά την επιθυμία τους να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor! Λέτε να δούμε κάτι τέτοιο; Αν συνεχιστούν οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό σενάριο! Ή στην χειρότερη όταν υπάρχει κάποια οικειοθελής αποχώρηση να μπαίνει ξανά στο Survivor ο παίκτης που είχε αποχωρήσει τελευταίος χρονικά.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share