Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Φρικτός θάνατος να σε βρει - Πρησμένη από καρκίνο" - Ούγκανοι βρίζουν χυδαία την Άννα Μαρία Βέλλη λόγω Survivor!

Είστε ηλίθιοι και επικίνδυνοι! ΤΕΛΟΣ

23 Μαρτίου 2021 20:03
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μερικοί άνθρωποι είστε ηλίθιοι πέρα του... λογικού και επικίνδυνοι! Στην αντίληψή μας έπεσαν σχόλια από το προσωπικό προφίλ της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Instagram και νιώσαμε αηδία!

"Να σε βρει φρικτός θάνατος" - "Πρησμένη και τουμπανιασμένη από καρκίνο"! Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που "κοσμούν" το προφίλ της Άννας Μαρίας! Εμείς ένα έχουμε να πούμε! Είστε μαλάκες και επικίνδυνοι! Πάτε καλά ρε; Για ένα παιχνίδι; Για ένα ριάλιτι επιβίωσης εύχεσαι θάνατο και καρκίνο σε μια κοπέλα; Δεν είστε με τα καλά σας ρε...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Δείτε τα απαράδεκτα σχόλια παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ούγκανοι βρίζουν χυδαία την Άννα Μαρία Βέλλη λόγω Survivor!

Survivor 4: «Πυρά» Αλέξη για την... ηθική Άννα Μαρία - «Αυτή μαγείρευε τα πάντα...»

«Πυρά» εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη, λίγο μετά την ανακοίνωσή της ως υποψήφιας προς αποχώρηση στο Survivor, έριξε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε αναφορές για την υποτιθέμενη ηθική της.

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και επιτέθηκε άμεσα στην υποψήφια της μπλε ομάδας, λέγοντας ουσιαστικά πως το άξιζε, καθώς είναι αυτή, που «μαγειρεύει» τα πάντα από την εποχή της ομάδας των Διασήμων και μέχρι σήμερα, προκαλώντας εντάσεις.

Survivor 4: Επίθεση του Αλέξη και αντίδραση της Άννας Μαρίας

Η Άννα Μαρία αντέδρασε λέγοντας, ότι ο Αλέξης επαναφέρει ένα θέμα, που υποτίθεται πως είχαν λύσει μεταξύ τους, ενώ πρόσθεσε πως της είχε πει να ζητήσει συγγνώμη, με σκοπό να αλλάξει η τελευταία ψηφοφορία, που την έβγαλε υποψήφια.

Survivor 4: «Ήρθε η ώρα να φύγεις, σταμάτα να εξηγείς τα ανεξήγητα»

Το Twitter φαίνεται πως... απόλαυσε το επεισόδιο της Δευτέρας (22/3) για το Survivor, επιλέγοντας να «δικάσει» την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μετά από πολύ καιρό εντάσεων στην «μπλε» παραλία, που προκαλούσαν «έκρηξη» στα κοινωνικά δίκτυα, είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor 4: Γλέντι στο Twitter για την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας και τις ήττες του Τζέιμς

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών μοιάζει να θέλει την αποχώρησή της, με ουκ ολίγες αναρτήσεις να έχουν γίνει για αυτό το σκοπό. Δεν είναι και λίγοι, όσοι... πανηγυρίζουν για αυτό το λόγο, απαριθμώντας όλους τους λόγους, που έχουν ως κοινό παρονομαστή τη συμπεριφορά της.

Από το «στόχαστρο» δεν έχει ξεφύγει και ο Τζέιμς Καφετζής, που εσχάτως δεν τα πάει πολύ καλά στα αγωνίσματα και φαίνεται... να του λείπει ο Τριαντάφυλλος για να έχει υψηλά τα στατιστικά του.

«Δεν είναι η ζωή μου το https://twitter.com/hashtag/survivorGR?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#survivorGR» Είπε η Αμι Γιαμι που έχει στοχοποιήσει παίκτες, έχει κάνει επιθέσεις με την κλίκα της και έχει μαγειρέψει τόσες ψηφοφορίες ΑΗΔΙΑ???????? https://t.co/vZGpshU72L">pic.twitter.com/vZGpshU72L — ???? Judging you ???? (@Supremejudge101) https://twitter.com/Supremejudge101/status/1374123529529081869?ref_src=twsrc%5Etfw">March 22, 2021

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share