Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Γι' αυτό αντάλλαξαν hi-5 Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος στο χθεσινό συμβούλιο!

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες;

23 Μαρτίου 2021 10:52
Survivor spoiler: Γι' αυτό αντάλλαξαν hi-5 Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος στο χθεσινό συμβούλιο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πολλοί την είδαν, λίγοι την παρατήρησαν την κίνηση του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο χθεσινό συμβούλιο!

Τι συνέβη; Μόλις ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό η υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλλη τότε οι δύο συμπαίκτες της κόκκινης ομάδας αντάλλαξαν hi-5, το οποίο και έπιασε η κάμερα! Τι συνέβη όμως πίσω από τις κάμερες;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Την προηγούμενη βδομάδα σας αποκαλύψαμε πως ο ζαχαροπλάστης της παρέας θα αρχίσει να κάνει ξανά παρέα με τον τραγουδιστή και αυτό προδόθηκε στο πλάνο αυτό, αφού σημαίνει πως πριν είχαν συνομιλήσει οι δύο παίκτες, που μπροστά στις κάμερες συμπεριφέρονται ως δύο άγνωστοι!

Survivor spoiler: Γι' αυτό αντάλλαξαν hi-5 Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος

Τι πραγματικά συνέβη όμως; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, σε κουβέντα που είχαν πριν μπουν στο συμβούλιο, ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε εμφανιστεί σίγουρος πως η Άννα Μαρία Βέλλη θα είναι η παίκτρια που θα δοθεί ως υποψήφια προς αποχώρηση από τη μπλε ομάδα, με τον Ντάφυ να έχει διαφορετική άποψη! Τελικά ο Κώστας επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, για ακόμα μια φορά και ο Τριαντάφυλλος του έδωσε το χέρι επειδή έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share