Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Συναντήθηκαν ο Περικλής με τη Σοφία - Άλλοι άνθρωποι μετά το ριάλιτι

Τα είπαν και... έφαγαν μαζί

22 Μαρτίου 2021 20:12
Survivor 4: Συναντήθηκαν ο Περικλής με τη Σοφία - Άλλοι άνθρωποι μετά το ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Σοφία Μαργαρίτη φαίνεται να έχουν κρατήσει καλές επαφές μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor, με τους άλλοτε «κόκκινους» να γευματίζουν μαζί στο σπίτι του γνωστού σχδιαστή κοσμημάτων.

Μπορεί οι σχέσεις του με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι εντελώς παγωμένες και να έχει κάνει και μία σειρά από αναρτήσεις εναντίον της, φαίνεται όμως πως ο Περικλής Κονδυλάτος εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του.

Survivor 4: Γεύμα για τους... ανανεωμένους Περικλή και Σοφία

Ετοίμασε λοιπόν ένα εντυπωσιακό και γεμάτο γεύμα και υποδέχθηκε στο σπίτι του τη Σοφία, η οποία μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το παιχνίδι δείχνει να είναι πραγματικά ανανεωμένη.

Survivor spoiler: Χάος στην κόκκινη ομάδα - Ο Ασημακόπουλος βάζει «φυτιλιές» για να επιτεθούν όλοι στη Μαριάνθη

Χάος επικρατεί στην κόκκινη ομάδα του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να εκμεταλλεύεται μια ασυνεννοησία που υπήρξε στο θέμα του φαγητού, στα αποκλειστικά πλάνα που διέρρευσαν, προκειμένου να βάλει «φυτιλιές» εναντίον της Μαριάνθης.

Όλα ξεκίνησαν από μια διαφωνία της Καρολίνας Καλύβα με τον τρόπο, που μαγείρευε η ομάδα της, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να της λέει πως όποιος παίκτης θέλει, μπορεί να βάλει ψάρι στο φακόρυζο, αλλά ήδη είχε βάλει ψαρόζουμο στις κούπες. Το αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσουν η Καρολίνα και η Ελένη, η πρώτη γιατί δεν ήθελε να μυρίζει έτσι η κούπα της και η δεύτερη, επειδή έχει αλλεργία στο ψάρι.

Survivor spoiler: Έτσι προσπάθησε ο Ασημακόπουλος να ξεκινήσει ένταση στην κόκκινη ομάδα

Η λύση μπορεί να βρέθηκε με τη συνδρομή του Ηλία, αλλά κάπου εκεί ο Ασημακόπουλος βρήκε την ευκαιρία να βάλει τις «φυτιλιές» του, με τον ίδιο να αναφέρει, ότι αντί του Ηλία θέλησαν η Μαριάνθη με τον Τριαντάφυλλο να μαγειρέψουν, ενώ η σειρά τους ήταν την επόμενη μέρα.

Η αναφορά αυτή νευρίασε τον Ηλία, που ήταν έτοιμος για καβγά με τη Μαριάνθη, αλλά η τελευταία του ξεκαθάρισε, ότι δεν είχε ποτέ τέτοια πρόθεση. Με αυτό τον τρόπο, φυσικά, ολοκληρώθηκε μια ένταση που ξεκίνησε ο Ασημακόπουλος, ώστε να επικρατήσει το χάος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share