Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Περικλής Κονδυλάτος: «Έχω φιλήσει την Ανθή Σαλαγκούδη στο στόμα»

«Δεν νομίζω να το έδειξαν οι κάμερες! Νομίζω δεν είχε πρόβλημα»

19 Μαρτίου 2021 11:51
Survivor - Περικλής Κονδυλάτος: «Έχω φιλήσει την Ανθή Σαλαγκούδη στο στόμα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες του Survivor 4 τον οποίο αγαπήσαμε να μισούμε μέσα στο παιχνίδι, ενώ μετά την αποχώρηση του μας έδειξε πως δεν ήταν «ο κακός της Κόκκινης ομάδας», αλλά ένας έντονος χαρακτήρας που είχε παρεξηγηθεί. Μάλιστα, έκανε παρέα με την Ανθή Σαλαγκούδη που ήταν επίσης μια παίκτρια που δεν είχε ακούσει και τα καλύτερα.

Ο πρώην λοιπόν παίκτης του Survivor το πρωί της Παρασκευής παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, όπου αποκάλυψε ένα περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες!

Εξομολογήθηκε πως έχει φιλήσει την Ανθή Σαλαγκούδη στο στόμα, μετά από μια νίκη τους όπου είχε έπαθλο φαγητού και είχαν χαρεί πάρα πολύ.

«Καμιά φορά με τους φίλους σου είναι αλλιώς. Και την Ανθή εγώ την έχω φιλήσει στο στόμα. Μια φορά. Δεν νομίζω να το έδειξαν οι κάμερες. Το έκανα γιατί είχα χαρεί πάρα πολύ για το έπαθλο. Ήταν κι εκείνη χαρούμενη και νομίζω δεν είχε πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μπείτε να ψηφίσετε και ποιον θέλετε αρχηγό της Κόκκινης ομάδας.

Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: Η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ που κανείς δεν περίμενε να δει

Survivor 4: Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να αποχώρησε από το Survivor όμως εμφανίζεται όλο και πιο πολύ στα φώτα της δημοσιότητας αλλά και άλλα πράγματα από το παρελθόν της.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Μαρτίου ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και έφτασε στην Ελλάδα.

Το παρελθόν της Σαλαγκούδη.

Survivor 4: Το παρελθόν της Σαλαγκούδη

Μπορεί το ευρύ κοινό να έμαθε την Ανθή Σαλαγκούδη από τη συμμετοχή της στο Survivor 4 ωστόσο η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια, πριν από λίγο καιρό είχε συμμετάσχει σε ένα βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου για το τραγούδι, «Καρδιά μου αλήτισσα».

Η αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή Πρωινό. Η Ανθή Σαλαγκούδη στο βίντεο κλιπ υποδύεται μία πολύ μοιραία γυναίκα που κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν με τη μία πάνω της.

Σίγουρα βέβαια η ιδιότητά της αυτή δεν έχει να κάνει με την καριέρα της στην δημοσιογραφία. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει μία εκπομπή infotainment.

Το βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου που συμμετείχε η Ανθή Σαλαγκούδη πριν το Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share