Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Όνομα «βόμβα» τραγουδίστριας στην ένωση των ομάδων!

Aν γίνει αυτό θα αφήσει εποχή ο φετινός κύκλος

20 Μαρτίου 2021 16:38
Survivor 4: Όνομα «βόμβα» τραγουδίστριας στην ένωση των ομάδων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Και όμως όπως έγινε γνωστό από τον λογαριασμό της Soula Glamourous στο Instagram, η Dua Lipa ενδέχεται να τραγουδήσει στο party της ένωσης των ομάδων του ριάλτιτι επιβίωσης.

Μπορεί από τις εκπομπές να ανακοινώθηκε πως υπάρχει η φήμη πως ο Σάκης Ρουβάς θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και θα τραγουδήσει για τους παίκτες, όπως φαίνεται ωστόσο δεν είναι η μόνη .

Όπως λοιπόν πριν λίγα λεπτά η Soula Glamourous ανήρτησε, η Dua Lipa υπάρχει ενδεχόμενο να διασκεδάσει όχι μόνο τους Κόκκινους και τους Μπλε, αλλά και τους Τούρκους παίκτες του ριάλιι επιβίωσης, αφού ακόμη μια φήμη που κυκλοφορεί είναι πως θα γίνει μαζί το party των ενώσεων των ομάδων των δυο χωρών.

Η Dua Lipa ενδέχεται να τραγουδήσει στο party της ένωσης των ομάδων

Αν λοιπόν η Dua Lipa, η τραγουδίστρια από την Αλβανία που σαρώνει στην Αμερική τραγουδήσει στο Survivor 4 θα αφήσει εποχή, αφού για πρώτη φορά θα δούμε επί σκηνής διεθνή καλλιτέχνη!

Survivor 4: Αποκαλύψεις Κρις για Τζέιμς & Μπάρζτη (Video)

Survivor 4: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Κρις Σταμούλης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στον καναπέ του Love it και προέβη σε αποκαλύψεις για Τζέιμς & Μπάρζτη. Ενώ, η Φαίη Σκορδά είχε την απορία σχετικά με τα ποσά που εισέπραξε ο νικητής του προηγούμενου ριάλιτι, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας… έκανε την αποκάλυψη και τους υπολογισμούς.

Τα σχόλια του Κρις για τον χαρακτήρα του Τζέιμς στο Survivor

"Εγώ τον Τζέιμς στην αρχή τον συμπαθούσα πολύ, κάναμε παρέα, είναι πολύ έξυπνο παιδί, αγωνιστικά είναι τοπ. Αντικειμενικά είναι ο καλύτερος της Μπλε ομάδας. Επειδή ήταν καλός, στις μεταξύ μας συζητήσεις για τα ματσαρίσματα τον βάζαμε να παίρνει τους καλούς παίκτες των Κόκκινων. Σίγουρα έχει στρατηγική γιατί θέλει να πάει μπροστά στο παιχνίδι.

Εμείς ήρθαμε σε αντιπαράθεση γιατί είχαμε διαφορετικά συμφέροντα, μαλώσαμε για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αρχίσαμε να σπάμε όταν είχα βγει πρώτη φορά υποψήφιος και δεν με στήριξαν. Πολλά πράγματα που κάνουμε εκεί δεν καταλαβαίνουμε τι αντίκτυπο έχουν.", είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share