Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/03: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα - Ζήτησε να επικοινωνήσει με Ελλάδα

Κατέρρευσε ψυχολογικά - Τι συνέβη;

20 Μαρτίου 2021 09:58
Survivor spoiler 20/03: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα - Ζήτησε να επικοινωνήσει με Ελλάδα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, η οποία κατέρρευσε ψυχολογικά! Τι συνέβη στην αγαπημένη παίκτρια της μπλε ομάδας;

Είναι γνωστό πως ο Ατζούν, πριν από περίπου ένα μήνα, έβαλε στο παιχνίδι τον πρώην της Μαριαλένας, τον Σάκη Κατσούλη μαζί με την επόμενη σχέση του, Χριστίνα Κεφαλά ώστε να ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που κατάφερε.

Το αρχικό σχέδιο του Τούρκου παραγωγού πέρασε, ωστόσο πλέον αρχίζει να φθείρεται παρότι ο ίδιος ο Ατζούν με κάποιες του ατάκες έριξε "λάδι στη φωτιά"! Τα παιδιά φαίνεται πως είναι αλλού. Ο Σάκης έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Ελευθερία Ελευθερίου, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο Λιβάνη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Βυθίστηκε στα κλάματα η Μαριαλένα

Μάλιστα η Μαριαλένα φέρεται τις τελευταίες μέρες να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς σκέφτεται όλα αυτά. Η ίδια πιστεύει πως ο Γιώργος Λιβάνης θα έχει απογοητευτεί από όλα αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και θα νομίζει ότι έχει έρθει ξανά κοντά η ίδια με τον Σάκη!

Survivor spoiler: Η απόφαση της Μαριαλένας - Πλάνταξε στο κλάμα και ζήτησε να επικοινωνήσει με Ελλάδα

Η Μαριαλένα πιέστηκε ψυχολογικά αμέσως μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη. Ήταν ένας καλός της φίλος που είχε έρθει κοντά. Τότε άρχισε να σκέφτεται διάφορα, όπως και την σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μαζεύτηκαν πολλά και κατέρρευσε. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ζήτησε από άτομα της παραγωγής, όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να μιλήσει με Ελλάδα και συγκεκριμένα τον καλό της.

Survivor spoiler 20/03

Η Μαριαλένα φέρεται να επικοινώνησε λοιπόν με τον Γιώργο Λιβάνη και να του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στον Σάκη ακόμα και αν ήταν ελεύθερη. Πως είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή της που έχει κλείσει οριστικά. Ο Γιώργος Λιβάνης από την πλευρά του την ηρέμησε και της ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γνωρίζει πολύ καλά τι κοπέλα είναι. Έτσι η Μαριαλένα ηρέμησε και συνεχίζει κανονικά τη μάχη της επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share