Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ποια Μαριαλένα; Τρυφερά τετ α τετ Σάκη με Ελευθερία!

Ζευγάρι με την Ελευθερία ο Σάκης;

9 Μαρτίου 2021 14:15
Survivor spoiler: Ποια Μαριαλένα; Τρυφερά τετ α τετ Σάκη με Ελευθερία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τα σχέδια του Ατζούν για επανασύνδεση Σάκη - Μαριαλένας μέσα στο Survivor πάει να χαλάσει η Ελευθερία Ελευθερίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τι και αν ο Τούρκος παραγωγός έβαλε τον πρώην της Μαριαλένας μέσα στο παιχνίδι για να γίνει ο χαμούλης, τα παιδιά φαίνεται πως έχουν διαφορετικά σχεδία. Μπορεί τα δύο παιδιά να έχουν έρθει κοντά και να έχουν σχηματίσει την δική τους υποομάδα αλλά αυτό είναι καθαρά σε φιλική βάση και όχι κάτι παραπάνω. Άλλωστε η Μαριαλένα το έχει ξεκαθαρίσει αυτό και στον Σάκη και σε όποιον την ρωτάει τι παίζει με τον Σάκη και αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Survivor - Σοκαρισμένη η μητέρα της Μαριαλένας: «Μου συστήνουν ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι δικό μου»

Ποια Μαριαλένα; Ζευγάρι με την Ελευθερία ο Σάκης;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας ο Σάκης Κατσούλης έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα του και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Ελευθερίου! Ανάμεσα στα δύο παιδιά υπάρχει ένα φλερτ που μερικές φορές γίνεται αντιληπτό και από τις κάμερες! Μάλιστα φήμες θέλουν τα δύο παιδιά να έχουν και κάποια τρυφερά τετ α τετ που δεν αποκλείεται να τα δούμε σε κάποια από τα πλάνα τις επόμενες μέρες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί πουν πριν κανα μήνα όλοι ήθελαν να διώξουν την Ελευθερία, πλέον η Κύπρια είναι άνετη στο παιχνίδι, κανείς δεν ασχολείται μαζί της και φαίνεται να έχει δέσει στην υποομάδα του Σάκη. Όχι απλά να έχει δέσει αλλά να έχει και κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor: Έδωσε ένα πλάνο ο γίγαντας ο σκηνοθέτης!

Survivor 4: Ότι έχουν ξεγυμνώσει την Ελευθερία Ελευθερίου για την τηλεθέαση σας το είχαμε ξαναπεί! Αυτή την φορά όμως η κατάσταση ξέφυγε!

Ο γίγαντας ο σκηνοθέτης έδωσε ένα πλάνο για μεγάλες... ορέξεις με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια! Συγκεκριμένα στο δεύτερο "ραν" του σημερινού αγωνίσματος η Ελευθερία κέρδισε στην κυριολεξία στο δευτερόλεπτο την Καρολίνα και το πανηγύρισε δεόντως στην αγκαλιά των συμπαικτών της!

Εκεί ο γίγαντας ο σκηνοθέτης μας έδωσε ΤΟ ΠΛΑΝΟ!

Οπίσθια Ελευθερίας Ελευθερίου

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share