Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Εμετικό - Ξεγύμνωσαν την Ελευθερία Ελευθερίου! Έχει πετάξει το σορτσάκι και παίζει με κοφτό μαγιό στα τελευταία αγωνίσματα!

Ξεφτιλίζουν μια γυναίκα για τα νούμερα τηλεθέασης!

24 Φεβρουαρίου 2021 09:40
Survivor 4: Εμετικό - Ξεγύμνωσαν την Ελευθερία Ελευθερίου! Έχει πετάξει το σορτσάκι και παίζει με κοφτό μαγιό στα τελευταία αγωνίσματα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Η αλήθεια είναι πως αν είσαι άνδρας φαν του Survivor δεν σε χαλάει αυτό που αντικρίζουμε φέτος μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Τι βλέπουμε φέτος; Περισσότερο ριάλιτι παρά αγωνίσματα. Αλλά και ακόμα στα αγωνίσματα το γυρνάει ο ΣΚΑΙ στο... ριάλιτι! Ένα μικρό Power Of Love είναι το φετινό Survivor! Εκτός από την είσοδο του πρώην με τη νυν στην καλύβα της... πρώην, ο ΣΚΑΙ έχει αποφασίσει και μας χαρίζει αρκετά καυτά πλάνα!

Τι Ασημίνα Ιγγλέζου έχουμε απολαύσει, τι Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έχει δώσει ρέστα πάντως με την Ελευθερία Ελευθερίου! Το καυτό string μαγιό της τραγουδίστριας τις τελευταίες μέρες μας έχει βγάλει μάτι!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor Ελευθερίου στρινγκ μαγιο

Survivor Ελευθερίου κόλαση

Survivor Ελευθερίου στρινγκ μαγιο καυτό

Survivor Ελευθερίου στρινγκ μαγιο

Survivor Ελευθερίου στρινγκ

Ποιος έδωσε όμως εντολή στην Ελευθερία να... ξεγυμνωθεί! Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι την έχουμε παρατηρήσει στα τελευταία παιχνίδια να αγωνίζεται μ' αυτή την προκλητική εμφάνιση! Μέχρι και λίγες εβδομάδες πριν, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες η Ελευθερία έπαιζε με σορτσάκι!

Δείτε χαρακτηριστικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor Ελευθερίου

Survivor Ελευθερίου σορτσάκι

Survivor Ελευθερίου

Ποιος της είπε όμως να το βγάλει; Και για να σας προλάβω, ακόμα και να της έσκισε κάπου η παραγωγή είναι υποχρεωμένη να την δώσει άλλο, όπως είχε κάνει με το μαγιό του Χρανιώτη στο Survivor 1!

Και μιας και αναφερθήκαμε στο Survivor 1 θυμάστε με τι αμφίεση έπαιζαν τότε οι γυναίκες του ριάλιτι; Για δείτε στην παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr!

Απαράδεκτο: Από τα σορτσάκια στο Survivor 1 στα 'κοφτά' μαγιό του Survivor 4!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share