Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/03: Κωλοτούμπα και στη μπλε ομάδα - Ο Τζέιμς ψήνει για "κολλητό" τον ανήθικο Αλέξη Παππά!

Ακόμα μια ανατροπή - Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

19 Μαρτίου 2021 11:41
Survivor spoiler 19/03: Κωλοτούμπα και στη μπλε ομάδα - Ο Τζέιμς ψήνει για
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι και αν ο Τζέιμς Καφετζής είχε αποκαλέσει τον Αλέξη Παππά ανήθικο και ότι θα τον ψήφιζε συνέχεια μέχρι να αποχωρήσει ετοιμάζεται για μια κωλοτούμπα μεγατόνων!

Τι έχουμε εδώ; Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε του OPEN ο Ροδίτης παίκτης αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να προσεγγίσει τον Αλέξη Παππά ώστε να τον "βάλει" στην υποομάδα του ώστε να την δυναμώσει και να κυριαρχήσει έναντι της ομάδας του Σάκη Κατσούλη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πληροφορίες αναφέρουν πως άνθρωπος της παραγωγής "σφύριξε" στον Τζέιμς ότι ενδέχεται να επιστρέψει ο Κρις Σταμούλης στο παιχνίδι και θέλει να πάρει με το μέρος του τον Αλέξη Παππά πριν συμβεί αυτό ώστε να "απορροφήσει" και τον Κρις μόλις εκείνος μπει στο παιχνίδι!

Από την άλλη η υποομάδα του Σάκη Κατσούλη έχει αποδυναμωθεί καθώς σε λίγες μέρες έχουν αποχωρήσει οι Γιώργος Ταβλαδάκης και Πάνος Καλίδης που ήταν με το μέρος του, επομένως η υποομάδα του Τζέιμς αν "τσιμπήσει" τον Αλέξη Παππά, τότε θα είναι πιο δυνατή και οι υποψήφιοι της εβδομάδας σε χαμένες ασυλίες θα βγαίνουν από την δική του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 19/03: Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής - Τέλος οι οικειοθελείς αποχωρήσεις

Survivor spoiler: Ποια είναι η μεγάλη απόφαση της παραγωγής του Survivor ώστε να μπει ένα τέλος στις οικειοθελείς αποχωρήσεις; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Φέτος δύο πράγματα έχουν συντελέσει ώστε να έχουμε τόσες πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις. Πρώτον ότι είναι το πιο απαιτητικό από τα 4 που έχουν υπάρξει και δεύτερον ότι η παραγωγή δεν έκανε σωστή επιλογή παικτών και κυρίως Διασήμων αφού από την αρχική κόκκινη ομάδα είναι οι περισσότεροι που έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς!

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τη παραγωγή και ψάχνει τρόπους για να μην υπάρξει άλλη! Ήδη το ριάλιτι πάει πίσω από το πλάνο να τραβήξει το Survivor μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού δεν μπορεί να συμβεί με το υπάρχον υλικό! Έτσι αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν παλιοί παίκτες, με πρώτο τον Κρις Σταμούλη.

Survivor spoiler 19/03: Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής

Survivor spoiler: Ποια είναι η απόφαση της παραγωγής

Πάμε τώρα στο πλάνο της παραγωγής! Οι περισσότερες αποχωρήσεις ήταν από αδυναμία και έλλειψη φαγητού. Με εξαίρεση την Σοφία Μαργαρίτη δεν αποχώρησε άλλος παίκτης από τραυματισμό! Οπότε η παραγωγή κοιτάει πως θα ελαττώσει τις αποχωρήσεις! Πως θα γίνει αυτό; Ενισχύοντας τα έπαθλα. Στα επόμενα αγωνίσματα θα δούμε πιο εντυπωσιακά έπαθλα φαγητού αλλά και κάποιων άλλων ανέσεων, όπως ντουζ και κρεβάτια, όμως αυτά θα γίνουν μετά την ένωση! Γι' αυτό τον λόγο αναμένεται να γίνει και νωρίτερα η ένωση των ομάδων.

Μάλιστα πληροφορίες που φυσικά δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν αναφέρουν οι άνθρωποι της παραγωγής στη "ζούλα" και πίσω από τις κάμερες θα δίνουν κάποιες επιπλέον βιταμίνες σε παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση από φυσική κατάσταση αλλά και ψυχολογικά!

Επίσης αναμένεται όταν ένας παίκτης φτάνει στα όριά του να τον αφήνουν να επικοινωνεί με την οικογένειά του, κάτι που ωστόσο μέχρι σήμερα έχει συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις παρότι δεν το έχουν βγάλει προς τα έξω. Όπως και να έχει η παραγωγή είναι αποφασισμένη να "φτιάξει" κάπως τις συνθήκες διαβίωσης των παικτών ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share