Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επίθεση Μουτσινά σε Κοψιδά - «Γιατί δεν άφησες άλλο παιδί να πάει;»

Άγρια «πυρά» του παρουσιαστή!

18 Μαρτίου 2021 17:28
Survivor 4: Επίθεση Μουτσινά σε Κοψιδά - «Γιατί δεν άφησες άλλο παιδί να πάει;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επίθεση εναντίον του Γιώργου Κοψιδά προχώρησε και ο Νίκος Μουτσινάς, αναφερόμενος στο λόγο του μετά την αποχώρηση από το Survivor και αναρωτώμενος το γιατί πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθώντας, μέσες άκρες, όσα είπε και ο Νίκος Κοκλώνης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είπε στον Κοψιδά, ότι αν δε θεωρούσε πως είναι για ριάλιτι, τότε έπρεπε να... αφήσει την ιεραποστολή και να πάει άλλο παιδί στη θέση του.

Survivor 4: Τα «πυρά» του Μουτσινά στον Κοψιδά

«Δεν μου άρεσε αυτό που είπε ο Γιώργος. Αντιλαμβάνομαι τι λέει ο Γιώργος με το κομμάτι της ηρεμίας, ιεραποστολή στο ριάλιτι δεν μπορείς να κάνεις, δεν είναι η συνθήκη. Είναι η άποψή του και μπράβο που την είπε, δική του, χαλάλι του. Δεν μου άρεσε που το είπε αυτό και ούτε μου άρεσε που στο τέλος είπε ότι δεν είναι για ριάλιτι. Και γιατί πήγες τελικά και δεν άφησες να πάει κάποιο άλλο παιδί που είναι για τα ριάλιτι;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

"Άλλος ένας μ@λ@κ@ς - Προσέβαλε όλο το τηλεοπτικό κοινό": Άγριο κράξιμο για τον Γιώργο Κοψιδά που αποχαιρέτισε με... αιχμές το Survivor!

Με αιχμές κατά του τηλεοπτικοί κοινού έφυγε ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor και όπως είναι λογικό δεν γλίτωσε το κράξιμο!

Συγκεκριμένα από το βράδυ της Τετάρτης και μετά την αποχώρησή του, τα social media πήραν φωτιά με τους περισσότερους να ξεφτιλίζουν τον ηθοποιό αφού η αλήθεια είναι πως προσέβαλε άπαντες με την τοποθέτησή του στο τέλος!

Μπορεί το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του να είναι "χοντρό" όμως το γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει και να μείνει ο Τριαντάφυλλος στο παιχνίδι είναι κάτι που τον πείραξε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση του Γιώργου Κοψιδά, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως αποχωρεί από το Survivor:

Όπως ήταν λογικό όλο αυτό δεν άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό και πήρε θέση! Οι περισσότεροι τον έβρισαν χυδαία ενώ δεν έλειψαν και οι ελάχιστοι που τον υπερασπίστηκαν!

Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια αυτά που κυκλοφορούν στα social media και σας τα παρουσιάζει παρακάτω:

Άγριο κράξιμο για τον Γιώργο Κοψιδά που αποχαιρέτισε με... αιχμές το Survivor

Βρίσιμο Κοψιδά Survivor

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share