Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Μήνυση της Μαριπόζα στον Γιώργο Λιανό;

"Έλεγαν ότι έχω κάνει σεξ μέσα στο παιχνίδι"

17 Μαρτίου 2021 14:26
Survivor spoiler: Μήνυση της Μαριπόζα στον Γιώργο Λιανό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης στα περίπτερα, πέραν από το δικό μας αγαπημένο YOU που έχει σούπερ αποκλειστικά, και ανέφερε πως η Έλενα Κρεμλίδου ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά στον Γιώργο Λιανό μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η Μαριπόζα για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να μην αφήσει πράγματα να πλανώνται στον αέρα, βγήκε live στην εκπομπή Ευτυχείτε και απάντησε ξεκαθαρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου

"Καταρχήν εγώ το έμαθα σήμερα, με ξύπνησαν από την δική σας εκπομπή και μου είπαν ότι απλά συνέβη. Είναι αστείο, δεν έχω κάνει κάποια μήνυση, δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια μήνυση. Το μόνο που έχει ειπωθεί είναι σε μια συνέντευξη σε ένα άλλο περιοδικό όχι στο Ciao, ότι με ενοχλούσαν τα δημοσιεύματα όταν βγήκα και το έμαθα κι ότι απλά δεν είναι ωραίο να μιλάμε για άλλους που δεν γνωρίζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Λιανός για το περιστατικό αυτό εφόσον έχει καταγραφεί ας μου το στείλει να το δω αλλά και πάλι δεν με ενδιαφέρει, το παιχνίδι έχει τελειώσει.", είπε μεταξύ άλλων η Έλενα.

Survivor spoiler: Στο πρώτο 10ημερο του Απρίλη η ένωση - Θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς! (Video)

Survivor spoiler: Ένα spoiler "φωτιά" μετέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για την ένωση των δυο ομάδων που πολύ σύντομα θα παρακολουθήσουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Παράλληλα, αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία σήμερα και το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο!

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσιογράφο της εκπομπής η ένωση θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη, όπου θα διεξαχθεί και το πάρτι που βλέπουμε σε κάθε κύκλο.

Όσον αφορά τον τραγουδιστή που θα εμφανιστεί θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είχε βρεθεί στο πάρτι της ένωσης και στον κύκλο που κέρδισε ο Ντάνος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share