Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει (17/03);

Πάρτε μέρος τώρα

17 Μαρτίου 2021 08:51
Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει (17/03);
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή (17/03) στο Survivor 4 και το Athensmagazine.gr σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε!

Τρεις παίκτες της Κόκκινης Ομάδας είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor και αυτοί είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Μαριάνθη.

Η Μπλε ομάδα νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον αγώνα ασυλίας και έτσι οι Κόκκινοι βρέθηκαν ξανά στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor 4: Οι τρεις υποψήφιοι και ο λόγος του Κοψιδά

Με τον Τριαντάφυλλο να είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, οι επιλογές ήταν περιορισμένες και έτσι οι παίκτες φάνηκε να δυσκολεύονται αρκετά για το ποιον να ψηφίσουν.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα της κάλπης όρισε ως δεύτερη υποψήφια την Μαριάνθη, καθώς οι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως συνεχώς δημιουργεί φασαρίες και ίντριγκες.

Από την άλλη, η Νικολέττα, καθώς κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Κοψιδά, με την πρόφαση πως τον τελευταίο καιρό έχει πέσει αγωνιστικά. Ο τελευταίος, μάλιστα, αποκάλυψη, ότι τόσο για το λόγο αυτό όσο και για τις ίντριγκες στην κόκκινη παραλία, θέλησε να βγει υποψήφιος, κάτι που επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το Athensmagazine.gr.

Το Athensmagazine.gr σας βάζει και στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor!

Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει;
Τριαντάφυλλος
Μαριάνθη Κάσγαδαλη
Γιώργος Κοψιδάς
Created with Survey maker
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share