Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - trailer 16/3: Ο Κόρο στη βασιλεία της Κόκκινης ομάδας!

Χαμός ανάμεσα σε Μπόγδανο και πρόσωπο της Μπλε ομάδας!

16 Μαρτίου 2021 08:10
Survivor 4 - trailer 16/3: Ο Κόρο στη βασιλεία της Κόκκινης ομάδας!

Survivor 4 - trailer: Φαίνεται πώς μέχρι να τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης θα αναθεωρήσουμε για αρκετούς χαρακτήρες που συμπαθούσαμε μέχρι στιγμής, με τον Κόρο να είναι ένας από αυτούς, καθώς εδώ και μερικά επεισόδια έχει δείξει έναν χαρακτήρα με έπαρση και δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις στους τηλεθεατές, ειδικά στο χθεσινό επεισόδιο. Μπορεί να μην ξέρουμε τι έχει γίνει, ωστόσο, κάποια πράγματα δεν δικαιολογούνται. Τι πρόκειται να δούμε στο αποψινό 16/3 επεισόδιο;

Συγκεκριμένα, στο σημερινό trailer θα παρακολουθήσετε έναν πανηγυρισμό της Κόκκινης ομάδας στην καλύβα με τον Κόρο να χαίρεται για το ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η ομάδα δεν τον θέλει στην παραλία και ήταν αναμενόμενο να προσπαθήσει να τον πετάξει για ακόμα μια φορά εκτός!

Από την άλλη πλευρά, θα δούμε την Μαριαλένα, που έζησε για λίγο τον Κόρο, να αποκαλύπτει πράγματα που δε γνωρίζαμε, "χαλώντας" περισσότερο την εικόνα του.

Όσα θα δούμε στο αγώνισμα του Survivor

Στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα δούμε την Κόκκινη ομάδα να θέλει να βγάλει εκτός στίβου μάχης παίκτη, μάλλον τον Κοψιδά που από εχθές 15/3, έλεγε ότι δεν είναι καλά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο. Φυσικά, οι μπλε θα εκνευριστούν και θα ξεκινήσει μια απίστευτη λεκτική διαμάχη. Ο Ηλίας Μπόγδανος, που γενικά είναι ένας έντονος χαρακτήρας θα έρθει σε μεγάλη ρήξη με πρόσωπο της Μπλε ομάδας και θα τον... κρατάνε κυριολεκτικά για να μην του ορμήσει..

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share