Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Survivor 4 - Κοψιδάς: «Με είδα στον καθρέφτη και τρόμαξα!»

«Πρέπει να έχω χάσει πάνω από 20 κιλά..»

16 Μαρτίου 2021 01:16
Survivor 4 - Κοψιδάς: «Με είδα στον καθρέφτη και τρόμαξα!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Σε άσχημη κατάσταση φαίνεται να είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος όπως δήλωσε είδε τον εαυτό του στο καθρέφτη και τρόμαξε με το θέαμα που αντίκρυσε. Ενώ, ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο παρακολουθήσαμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία να κοιμούνται πιο κολλητά από ποτέ!

Ο παίκτης των Κόκκινων στο σημερινό στίβο μάχης έμεινε εκτός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ζαλίστηκε αρκετά και δεν ένιωθε καλά. Ο ίδιος επέστρεψε πολύ αργότερα στην καλύβα, τονίζοντας πως ακόμα δεν είναι καλά ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως όταν πήγε τουαλέτα και είδε τον εαυτό στον καθρέφτη τρόμαξε, καθώς δεν πίστευε πως έχει χάσει τόσα πολλά κιλά.

Γιώργος Κοψιδάς

Survivor 4: Τεστ εγκυμοσύνης για τη Μαριαλένα! (Video)

Survivor 4: Η Μαριαλένα τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά πρησμένη, τόσο στην κοιλιά όσο και στο πρόσωπο, με την ίδια να χρειάζεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Ενώ, δύσκολος φάνηκε να είναι ο σημερινός αγώνας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ελευθερία, η Χριστίνα, ο Νίκος Μπάρτζης και να διακοπεί το αγώνισμα ασυλίας λόγω πολλαπλών τραυματισμών.

Η παίκτρια των Μπλε χρειάστηκε να πάει στον γιατρό για τις εξετάσεις της, με τον ίδιο να απορεί τον λόγο που είναι τόσο πρησμένη και φουσκωμένη. Μάλιστα, της ζήτησε να κάνει και τεστ εγκυμοσύνης για παν ενδεχόμενο.

Η ίδια το αποκάλυψε στην κάμερα, τονίζοντας φυσικά πως δεν περιμένει κανένα παιδάκι, και πως το πρήξιμο οφείλεται στην κατακράτηση υγρών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share