Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 14/03: Απομονωμένος στην «κόκκινη» παραλία ο Τριαντάφυλλος - Ανακοινώνει την αποχώρηση ο Καλίδης

Πλαντάζει στο κλάμα ο «Ντάφυ» και ζητά τη βοήθεια του κόσμου - Το έπαθλο κρίνεται... στην ισορροπία

13 Μαρτίου 2021 12:36
Survivor trailer 14/03: Απομονωμένος στην «κόκκινη» παραλία ο Τριαντάφυλλος - Ανακοινώνει την αποχώρηση ο Καλίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάρτυρες φοβερών καταστάσεων αναμένεται να γίνουμε στο Survivor, με το trailer να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ, δείχνοντας τον Τριαντάφυλλο απομονωμένο στην παραλία των «Κόκκινων», τη στιγμή που στην απέναντι πλευρά ο Πάνος Καλίδης ανακοινώνει την αποχώρηση από το παιχνίδι.

Οι εντάσεις δε θα λείψουν ούτε στο επεισόδιο της Κυριακής (14/3), με τον «Ντάφυ» να είναι απογοητευμένος από τους συμπαίκτες του και τον τρόπο, με τον οποίο του φέρθηκαν από τη στιγμή, που ο «Κόρο» τον υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση με την ατομική ασυλία. Για ακόμη μια φορά, μάλιστα, πλαντάζει στο κλάμα, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του και θεωρώντας, ότι έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Survivor trailer 14/03: Το τέλος του Καλίδη και το έπαθλο φαγητού... σε ισορροπία

Ο συνάδελφός του στην «μπλε» παραλία, την ίδια στιγμή, ετοιμάζεται να πει στους υπόλοιπους, ότι φεύγει από το παιχνίδι. Το Athensmagazine.gr δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό στο ρεπορτάζ του, με τον Καλίδη να λέει πως μετά από πολλές μέρες σκέψης και αϋπνίας, έχει κάτι να πει στους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, ο στίβος μάχης αναμένεται ενδιαφέρων για το έπαθλο φαγητού, καθώς θα κριθεί στην ισορροπία πάνω σε μια δοκό. Οι δύο ομάδες δείχνουν να παλεύουν ισάξια για την νίκη και θα φανεί στο επεισόδιο, ποιος θα απολαύσει ένα έπαθλο, που συνήθως δίνει ώθηση για τις ασυλίες.

Survivor spoiler: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα!

Survivor spoiler: Χτες σας αποκαλύψαμε τον προβληματισμό της παραγωγής με τον Τριαντάφυλλο και την σκέψη να τον στείλουν στη μπλε ομάδα! Επίσης σας φέραμε στο φως και τις συνεχόμενες φορές που ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει! Πως μπορούν να συνδεθούν αυτά τα δύο;

Αρχικά να τονίσουμε πως η παραγωγή δεν θέλει ούτε να συζητάει το ενδεχόμενο να φεύγουν παίκτες οικειοθελώς διότι όλο το ριάλιτι πάει... πίσω, αφού θα ξεμείνει από παίκτες πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο να τελειώσει το Survivor! Ωστόσο η περίπτωση του Πάνου αποτελεί εξαίρεση για δύο λόγους!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πρώτον διότι ο ίδιος πιέζει υπερβολικά για να φύγει! Θέλει να αποχωρήσει και δεν το συζητά. Δεύτερον διότι ενδεχόμενο αποχώρηση θα κάτσει "κουτί" στην παραγωγή ώστε να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Τριαντάφυλλο στη κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler Πάνος Καλίδης αλλαγή με Τριαντάφυλλο

Survivor spoiler: Πως θα πάει ο Ντάφυ στους μπλε;

Πως θα λυθεί λοιπόν το πρόβλημα με τον Ντάφυ; Φυσιολογικά αν φύγει ο Πάνος Καλίδης, η παραγωγή μέσω του Γιώργου Λιανού θα μπορεί να κάνει μια ψηφοφορία στη κόκκινη ομάδα ώστε να στείλουν έναν παίκτη στη μπλε ομάδα! Και φυσικά οι κόκκινοι θα στείλουν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη του στην ομάδα.

Θα ήταν μια εξέλιξη που θα άφηνε τους πάντες ικανοποιημένους και θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο πόλεμος Ντάφυ - κόκκινης ομάδας ως μπλε θα είχε απίστευτο ενδιαφέρον! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 1 με τον Γιάννη Σπαλιάρα, με την διαφορά πως ο Γιάννης δεν είχε τσακωθεί με την ομάδα του αλλά τον έστειλαν για αγωνιστικούς λόγους!

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν το ενδεχόμενο ο Πάνος Καλίδης να δώσει ασίστ στην μετακίνηση του Τριαντάφυλλου από τη κόκκινη στη μπλε ομάδα;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share