Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Survivor spoiler: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο - Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει όλες τις σκέψεις της παραγωγής

13 Μαρτίου 2021 07:58
Survivor spoiler: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Χτες σας αποκαλύψαμε τον προβληματισμό της παραγωγής με τον Τριαντάφυλλο και την σκέψη να τον στείλουν στη μπλε ομάδα! Επίσης σας φέραμε στο φως και τις συνεχόμενες φορές που ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει! Πως μπορούν να συνδεθούν αυτά τα δύο;

Αρχικά να τονίσουμε πως η παραγωγή δεν θέλει ούτε να συζητάει το ενδεχόμενο να φεύγουν παίκτες οικειοθελώς διότι όλο το ριάλιτι πάει... πίσω, αφού θα ξεμείνει από παίκτες πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο να τελειώσει το Survivor! Ωστόσο η περίπτωση του Πάνου αποτελεί εξαίρεση για δύο λόγους!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πρώτον διότι ο ίδιος πιέζει υπερβολικά για να φύγει! Θέλει να αποχωρήσει και δεν το συζητά. Δεύτερον διότι ενδεχόμενο αποχώρηση θα κάτσει "κουτί" στην παραγωγή ώστε να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Τριαντάφυλλο στη κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler Πάνος Καλίδης αλλαγή με Τριαντάφυλλο

Survivor spoiler: Πως θα πάει ο Ντάφυ στους μπλε;

Πως θα λυθεί λοιπόν το πρόβλημα με τον Ντάφυ; Φυσιολογικά αν φύγει ο Πάνος Καλίδης, η παραγωγή μέσω του Γιώργου Λιανού θα μπορεί να κάνει μια ψηφοφορία στη κόκκινη ομάδα ώστε να στείλουν έναν παίκτη στη μπλε ομάδα! Και φυσικά οι κόκκινοι θα στείλουν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πλέον δεν μιλάει με κανέναν συμπαίκτη του στην ομάδα.

Θα ήταν μια εξέλιξη που θα άφηνε τους πάντες ικανοποιημένους και θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο πόλεμος Ντάφυ - κόκκινης ομάδας ως μπλε θα είχε απίστευτο ενδιαφέρον! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 1 με τον Γιάννη Σπαλιάρα, με την διαφορά πως ο Γιάννης δεν είχε τσακωθεί με την ομάδα του αλλά τον έστειλαν για αγωνιστικούς λόγους!

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν το ενδεχόμενο ο Πάνος Καλίδης να δώσει ασίστ στην μετακίνηση του Τριαντάφυλλου από τη κόκκινη στη μπλε ομάδα;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share