Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει να αποχωρήσει 3 φορές - Τον κρατάνε με το ζόρι από την παραγωγή

Έχει πάρει την απόφασή του ο Πάνος!

12 Μαρτίου 2021 08:54
Survivor spoiler: Ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει να αποχωρήσει 3 φορές - Τον κρατάνε με το ζόρι από την παραγωγή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος τραγουδιστής στα τελευταίες αγωνίσματα έχει πέσει πολύ. Ήδη μετρά 15 συνεχόμενες ήττες και το σερί αναμένεται να συνεχιστεί αφού έχει χάσει την ψυχολογία του. Η επίθεση που έχει δεχτεί για τις επιδόσεις του τον έχουν λυγίσει ενώ καταλαβαίνει πως πολλές φορές οι φίλοι και συμπαίκτες του μένουν νηστικοί εξαιτίας του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Το "κερασάκι στην τούρτα" ήρθε στον αγώνα της δεύτερης ασυλίας για την περασμένη εβδομάδα, όταν έκανε τον τραυματία για να μην αγωνιστεί, αφού αν έχανε θα γνώριζε την ήττα και η ομάδα του. Ο ίδιος ήθελε να παίξει, έχει δείξει τον χαρακτήρα του και ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που θα έκλεβε τον ιδρώτα του άλλου. Ωστόσο οι συμπαίκτες του τον πίεσαν να μην αγωνιστεί και έτσι έκανε τον τραυματία. Όμως αυτό ήταν κάτι που τον λύγισε αφού θεώρησε πως έκλεψε το φαγητό από το... στόμα συνανθρώπων του.

Survivor spoiler: Ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει να αποχωρήσει 3 φορές

Survivor spoiler: Ζήτησε να φύγει ο Πάνος Καλίδης

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο τραγουδιστής την ίδια μέρα ζήτησε να φύγει. Η αντίδραση της παραγωγής όμως δεν ήταν η αναμενόμενη για τον ίδιο! Την επόμενη μέρα όμως ο Πάνος επέμεινε. Η παραγωγή πίστευε πως είχε ηρεμήσει ο ίδιος όμως δεν έκανε πλάκα. Μάλιστα σενάρια τον ήθελαν να καταρρέει και πίσω από τις κάμερες, ζητώντας ξανά ξανά την απομάκρυνσή του.

Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως αυτό το σκηνικό έγινε 3 φορές. Ο ίδιος αφού είδε και αποείδε τόνισε στους συμπαίκτες του πως θα ήθελε αν χάσουν κάποια ασυλία να τον ψηφίσουν για να αποχωρήσει από το Survivor. Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή πιέζει διότι δεν χωράνε πλέον άλλες οικειοθελείς αποχωρήσεις, σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι αφίξεις νέων παικτών έχουν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share