Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η ερώτηση του Μουτσινά στην Σαλαγκούδη που «πάγωσε» - «Ο Λιάγκας σε έστειλε στο Survivor;» (Video)

Η αποστομωτική της απάντηση

11 Μαρτίου 2021 18:06
Survivor 4: Η ερώτηση του Μουτσινά στην Σαλαγκούδη που «πάγωσε» - «Ο Λιάγκας σε έστειλε στο Survivor;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Ανθή Σαλαγκούδη, έχοντας επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και απάντησε σε ερωτήσεις του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της στο Survivor και φυσικά για την επεισοδιακή αποχώρησή της.

Σε κάποιο σημείο στη συζήτησή τους, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε ευθέως την Ανθή Σαλαγκούδη αν την έκανε ο Γιώργος Λιάγκας να πάει στο παιχνίδι μιας και όπως έχει παραδεχθεί και εκείνος οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και επικοινωνούν πολύ συχνά.

Οι ατάκες του Νίκου Μουτσινά στην Ανθή Σαλαγκούδη για τον Γιώργο Λιάγκα

  • Ν.Μ.: Ο Λιάγκας σε έστειλε στο παιχνίδι; Γιατί έτσι ακούστηκε, από τον ίδιον τον Λιάγκα.
  • Α.Σ.: Ο Γιώργος να με έστειλε στο παιχνίδι;
  • Ν.Μ.: Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αυτός σε επηρέασε με κάποιο τρόπο, είχατε μια κουβέντα και επηρέασε την απόφασή σου.
  • Α.Σ.: Εγώ είπα ναι στο παιχνίδι γιατί βασικό ρόλο έπαιξε ότι μου δώσανε πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

Survivor spoiler 11/03: Πιάστηκαν στα χέρια Κόρο και Αλέξης - Έκλεισαν άρον άρον τις κάμερες!

Survivor spoiler: Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει από το επεισόδιο χτες αλλά Γιώργος Κόρομι και Αλέξης Παππάς πιάστηκαν στα χέρια κατά την διάρκεια του συμβουλίου!

Η αλήθεια είναι πως ο Κόρο στα τελευταία επεισόδια έχει χάσει λίγο την μπάλα! Δεν άντεξε να ακούει τον Αλέξη να μιλάει με όμορφα λόγια για τον Τριαντάφυλλο και του έκανε επίθεση! Ο ηθοποιός από την πλευρά του φούντωσε την κατάσταση λέγοντάς του να βάλει τα "κάκαλά του" εκεί που ξέρει και η κατάσταση ξέφυγε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αγριεμένος Κόρο Survivor

Εμείς το μόνο που είδαμε από εκεί και πέρα ήταν το έντονο ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού και ξαφνικά τα πλάνα να κόβονται! Φανταστείτε πόσο ξαφνικά έγιναν όλα που ούτε στο μοντάζ δεν κατάφεραν να κάνουν σωστή δουλειά για να κρύψουν την ένταση.

Το Athensmagazine.gr αμέσως κατάλαβε πως κάτι πιο σοβαρό συνέβη και επικοινώνησε με τον ΣΚΑΙ! Το κανάλι διέψευσε τα πάντα, όπως κάνει πάντα, αλλά μάθαμε πληροφορίες από αλλού και σας τις μεταφέρουμε!

Σύμφωνα με αυτές ο Γιώργος ακριβώς εκεί που κόπηκαν τα πλάνα σηκώθηκε και κινήθηκε απειλητικά προς την πλευρά του Αλέξη Παππά! Αρχικά οι υπόλοιποι παίκτες πάγωσαν και δεν κινήθηκε κανείς να τους χωρίσει, πέρα από τον Γιώργο Λιανό που λίγο έλειψε να γίνει σάκος του μποξ! Άμεσα "ξύπνησαν" και οι υπόλοιποι και κατάφεραν να τους χωρίσουν!

Πιάστηκαν στα χέρια Κόρο και Αλέξης

Ήταν ένα περιστατικό που για αρκετούς παίκτες αλλά και ανθρώπους της παραγωγής τους έκαναν να αλλάξουν άποψη για τον Γιώργο Κόρο! Η αλήθεια είναι πως η πείνα αλλά και οι... σπιουνιές από τον Γιώργο Ασημακόπουλο τον έχουν κάνει να αλλάξει πρόσωπο και να γίνεται επιθετικός! Άλλωστε αρνητική εντύπωση προκάλεσε και η "μούτζα" που έριξε στον Τριαντάφυλλος λες και βρίσκεται σε κάποιο γήπεδο!

Μάλιστα η παραγωγή σκέφτεται σοβαρά να του επιβάλει κάποια ποινή γιατί η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα τσακωμό ανάμεσα σε παίκτες αντίπαλης ομάδας στο συμβούλιο του νησιού δεν είχαμε δει.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share