Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτο σκηνικό στο αγώνισμα - Ο Σάκης κοίταζε επίμονα την Ελευθερία… και η Μαριαλένα παρακολουθούσε

Κάποια... δε συμφωνεί με το νέο ειδύλλιο

9 Μαρτίου 2021 23:18
Survivor 4: Απίστευτο σκηνικό στο αγώνισμα - Ο Σάκης κοίταζε επίμονα την Ελευθερία… και η Μαριαλένα παρακολουθούσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη να κοιτάζει επίμονα την Ελευθερία Ελευθερίου, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη… παρατηρήτρια της κατάστασης.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με ένα νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού φαίνεται πως ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιριστής έχει πλησιάσει την τραγουδίστρια. Η ίδια, άλλωστε, είναι μια γοητευτική γυναίκα και θα μπορούσε, φυσικά, να κάνει έναν άνδρα σαν τον Σάκη, που έχει επίσης δικαίως τις κατακτήσεις του, να ενδιαφερθεί.

Survivor 4: Το στιγμιότυπο Σάκη-Ελευθερίας και... το βλέμμα της Μαριαλένας

Εκείνη, όμως, που ίσως… δεν εγκρίνει αυτό το ειδύλλιο, είναι η Μαριαλένα. Το φοβερό στιγμιότυπο δείχνει τον Σάκη να έχει… κολλήσει το βλέμμα του στην Ελευθερία, μετά τον πόντο που εκείνη πήρε, αλλά τη Μαριαλένα να απαντά με ένα «φονικό» μάτι.

Survivor spoiler: Κι όμως! Ο Σάκης Κατσούλης δεν ψήφισε τον Τζέιμς - Οι κομμένες σκηνές!

Survivor spoiler: Μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν στην χθεσινή ψηφοφορία του Survivor όπου βγήκαν στη φόρα κομμένες σκηνές που αποδεικνύουν τι ψήφισε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor spoiler: Όλα όσα δεν είδαμε στην ψηφοφορία

Κομμένες σκηνές από το χθεσινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλε η εκπομπή Love it και για πρώτη φορά είδαμε τι είπαν, Μαριαλένα, Σάκης και Αλέξης όταν ψήφισαν τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Κατσούλης, από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι έχει φέρει πολλά εντάσεις και έχουν γίνει τσακωμοί που εμείς δεν έχουμε δει στην τηλεόραση, αφού έχουν κοπεί από το μοντάζ.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η εκπομπή, από σήμερα θα δούμε μια αλλαγή στην ψηφοφορία του κοινού, αφού πλέον θα έχουν στην διάθεση τους 45 λεπτά για να ψηφίσουν ποιος θέλει να μείνει στο παιχνίδι και ποιος όχι.

«Η ψηφοφορία αλλάζει απόψε, γίνεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, όπως τα ξέρετε, αλλά αλλάζει η διάρκεια της διαδικασίας, αφού η ψηφοφορία θα διαρκέσει 45 λεπτά, αντί για 15. Σου δίνει τη δυνατότητα έτσι να το ξανασκεφτείς».

Δείτε το βίντεo:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share