Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Survivor 4 - Νίκος Κοσμάς: «Για αποκατάσταση της αλήθειας με την Μαριαλένα ήταν μια νεανική σχέση»

«Δε με έχει παραξενέψει η συμπεριφορά της που πήγε με την πλευρά του Σάκη»

8 Μαρτίου 2021 15:48
Survivor 4 - Νίκος Κοσμάς: «Για αποκατάσταση της αλήθειας με την Μαριαλένα ήταν μια νεανική σχέση»
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Survivor 4: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με το παιχνίδι επιβίωσης, Survivor, και όχι μόνο μέσα από αυτό αλλά και εκτός όπου γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε.

Σημειώνεται ότι ένα μεγάλο spoiler αποκαλύφθηκε για τον Ηλία και την Καρολίνα όπου φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη του ο Νίκος Κοσμάς αποκάλυψε το τι έγινε με την Μαριαλένα αλλά και την σχέση που έχει με εκείνη.

Μεγάλες αποκαλύψεις για την Μαριαλένα.

Survivor 4: Η αποκάλυψη του Νίκου Κοσμά

Ειδικότερα ο Νίκος Κοσμάς βρέθηκε στην εκπομπή Love it, όπου με την ομάδα συζήτησαν για το Survivor 4, ενώ από την πλευρά του ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για την δήλωση που είχε κάνει και είχε αποκαλύψει πως υπήρξε ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Για αποκατάσταση της αλήθειας ήταν μια πολύ νεανική σχέση. Ήμασταν πολύ μικροί όταν ήμασταν μαζί. Στην εφηβεία. Απλά με ρώτησε ο δημοσιογράφος αν ήμασταν μαζί και δε μπορούσα να πω ψέματα. Πάει πολύς καιρός. Κοντά δέκα χρόνια. Δεν έχουμε καν επαφή τα τελευταία χρόνια με τη Μαριαλένα.

Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι πως η Μαριαλένα είναι ένα πολύ γνήσιο και καλό παιδί. Είναι ένα παιδί με αθλητική πορεία. Τα περισσότερα παιδιά που είναι μέσα στον πρωταθλητισμό, είναι αγνά. Βάζουν έναν στόχο και απλά δουλεύουν για αυτόν.

Δε με έχει παραξενέψει η συμπεριφορά της. Πήγε με το μέρος του James και του Νίκου στην αρχή, γιατί εκεί ένιωσε πιο οικεία. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις στην έξω ζωή και έχεις περάσει πράγμα μαζί, θέλοντας και μη, έχεις πιο πολύ εμπιστοσύνη σε αυτό το άτομο. Για αυτό πήγε προς εκείνη την πλευρά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοσμάς.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Survivor spoiler: Πλάνα που δεν έδειξε η κάμερα - Οι φιτιλιές του Ντάφυ στον Κόρο!

Αμοντάριστα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλε η εκπομπή Love it!

Στα πλάνα λοιπόν αυτά, είδαμε και τον Ηλία Μπόγδανο - που λέγεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την Καρολίνα - να έχει φτιάξει τον δικό του "κολλητό" με μια καρύδα.

Ενώ, ο Τριαντάφυλλος έβαλε φιτιλιές στον Γιώργο Κόρομι, αφού χιουμοριστικά του είπε πως κάνει όλες τις δουλειές στο νησί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα αφού τον "φούντωσε".

Από την άλλη, είδαμε και τον Γιώργο Κοψιδά να απολογείται για το μοίρασμα του φαγητού, αποκαλύπτοντας πως όταν δημιουργήθηκε η Κόκκινη ομάδα, είχαν συμφωνήσει επειδή είναι βίγκαν να τρώει περισσότερο φακόριζο και δεν τρώει ψάρι.

«Προχθές που έπιασε πολλά ψάρια ο Κόρο, την ώρα που θα μοιράζαμε φακόριζο έγινε μια κουβέντα για να πάρω εγώ παραπάνω, αυτό που κάναμε μέχρι τώρα ούτως ή άλλος. Κάποια παιδιά αντέδρασαν. Όταν φτάχτηκε η Κόκκινη ομάδα όλοι είχαν πει από μόνοι τους ότι επειδή τρώνε περισσότερη ποσότητα τροφής από τα ψάρια του Κόρο να μου δίνουν παραπάνω εμένα φακόριζο», αποκάλυψε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share