Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Οι πρώτες αναρτήσεις της Σοφίας Μαργαρίτη μετά την αποχώρησή της

Επιστρέφει στην Ελλάδα!

7 Μαρτίου 2021 14:17
Survivor 4: Οι πρώτες αναρτήσεις της Σοφίας Μαργαρίτη μετά την αποχώρησή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πρώτες αναρτήσεις της έκανε η Σοφία Μαργαρίτη, μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 για λόγους υγείας, αφού έσπασε το δάχτυλο της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βάλει γύψο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, αρχικά των Μαχητών και μετά της Κόκκινης ομάδας έφυγε από την παραλία του Αγίου Δομίνικου και οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο για να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφή. Μπορεί η ίδια να είχε δηλώσει πως θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο ένα ατύχημα που είχε δεν την άφησε να πραγματοποιήσει ή έστω να προσπαθήσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της.

Στο προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε δυο φωτογραφίες. Αρχικά από το δρόμο και στη συνέχεια από το αεροδρόμιο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σοφία Μαργαρίτη Instagram

Σοφία Μαργαρίτη Survivor

Survivor 4: "Τα κορίτσια δεν μίλησαν με την μάνα τους γιατί..." - Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας αποκαλύπτει!

Σε παλαιότερο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την Σοφία Μαργαρίτη να ξεσπά σε κλάματα καθώς στο έπαθλο επικοινωνίας αντί να δει τα παιδιά της όπως και περίμενε, είδε μήνυμα και φωτογραφία της αδερφής της.

Τότε ήταν που για πρώτη φορά αποκάλυψε δημόσια την δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της - κάτι που το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει καιρό τώρα. Ωστόσο, για να διαλευκανθεί το τι ακριβώς συνέβη η εκπομπή Ευτυχείτε επικοινώνησε με τον πρώην της Σοφίας.

Να σημειωθεί πως η Έλενα Πολυκάρπου, που μίλησε μαζί του αποκάλυψε πως η μικρή τους κόρη το απόγευμα της Τετάρτης ολοκλήρωσε ένα χειρουργείο μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Σοφίας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share