Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Διεθνής… χαμός για τον Κονδυλάτο - Θα συνεργαστεί με κορυφαία σειρά του Netflix

Μια ακόμη επιτυχία για το σχεδιαστή κοσμημάτων

5 Μαρτίου 2021 16:15
Survivor 4: Διεθνής… χαμός για τον Κονδυλάτο - Θα συνεργαστεί με κορυφαία σειρά του Netflix
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διεθνής… χαμός φαίνεται πως γίνεται για τον Περικλή Κονδυλάτο, καθώς λίγο καιρό μετά το τέλος της περιπέτειας στο Survivor, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων θα συνεργαστεί, μαζί με τον Βασίλη Ζούλια, σε κορυφαία σειρά του Netflix.

Ο ίδιος, αφού ξεκαθάρισε πρώτα την σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη, γνωστοποίησε μια πολύ ευχάριστη είδηση στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Survivor 4: Με αυτή τη σειρά του Netlix θα συνεργαστεί ο Κονδυλάτος

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως τους προσέγγισε η Patricia Field, η διάσημη στυλίστρια του Sex and the City, και αμέσως μετά τους πρότεινε να συμμετέχουν ως σχεδιαστές στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Emily in Paris.

Μάλιστα, ο Περικλής δήλωσε πως την συγκεκριμένη στυλίστρια είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες εδώ και 12 χρόνια.

Survivor 4: «Κατέρρευσαν» Κάτια και Περικλής - Ο ΣΚΑΪ τους ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Σε «κατάρρευση» οδηγήθηκαν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την επιστροφή από το Survivor, με τον ΣΚΑΪ να τους ανακοινώνει τα δυσάρεστα σχετικά με το φημολογούμενο πρότζεκτ για το My Style Rocks.

Κι αυτό, γιατί από τη μία είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να δηλώνει πρόθυμη να παρουσιάσει το My Style Rocks και από την άλλη κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Περικλής Κονδυλάτος θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του show μόδας.

Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταλία Ανδρικοπούλου εξήγησε στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα ότι… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share