Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Survivor 4: Μίλησε για την έχθρα με τη Σαλαγκούδη ο Περικλής - «Μια μέρα απλά σταμάτησε να μου μιλάει»

Αποκαλύψεις για το φαγητό που είχε κλέψει και μοιραστεί με συμπαίκτη του

5 Μαρτίου 2021 14:48
Survivor 4: Μίλησε για την έχθρα με τη Σαλαγκούδη ο Περικλής - «Μια μέρα απλά σταμάτησε να μου μιλάει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Περικλής Κονδυλάτος, έχοντας επιστρέψει στην χώρα μετά την αποχώρηση από το Survivor, μίλησε για την έχθρα που προέκυψε ξαφνικά με την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ αναφέρθηκε και σε μια περίπτωση, όπου έκλεψε μια λουκανικόπιτα.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, που γνώρισε και μερικά άσχημα νέα στο γυρισμό, το μεσημέρι της Παρασκευής (5/3) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it, σχολιάζοντας τη σχέση με την… φίλη του, Ανθή, αλλά το φαγητό που βρήκε και δεν έχασε ευκαιρία να το πάρει, για να το μοιραστεί με συμπαίκτη του.

Survivor 4: Ο Περικλής για τη σχέση με την Ανθή και το κλεμμένο φαγητό

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω αυτή την σχέση και θέλω να είμαι σωστός και δεν θέλω να είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει κακά πράγματα για την Ανθή και για οποιονδήποτε, όχι για να φαίνομαι καλός, αλλά για να μην είμαι άδικος. Όπως έκανα εγώ λάθη μπορεί να έκανε ο οποιοσδήποτε μέσα στο παιχνίδι. Εγώ προσπάθησα να της πω κάποια πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η Ανθή ξέρει την καρδιά μου και την ψυχή μου κι ότι σταμάτησε να μου μιλάει γι΄ αυτό τον λόγο ενώ είχε καταλάβει ποιος είμαι, η Ανθή ήξερε ποιος είμαι.

Είναι πάρα πολύ άσχημο να σταματήσεις να μιλάς σε έναν άνθρωπο μέσα εκεί, είναι πολύ μεγάλη απόφαση.

Η Ανθή είχε καταλάβει ότι έχω ένα θέμα με την αλήθεια και την ειλικρίνεια και μου το είχε πει μόνη της. Μου είχε πει "σ' αγαπώ πάρα πολύ γιατί παρότι κάνεις πράγματα που είναι ακραία είσαι πάντοτε ειλικρινής, με όποιο κόστος".

Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω κι έχω κλέψει. Ξέφυγα από κάποιους ανθρώπους της παραγωγής που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και το μοιράστηκα με όποιον ήταν εκείνη την ώρα μπροστά. Ήταν κανόνας για μένα όπου μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω. Απλά άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανονικόπιτα από μέσα.

Η πείνα μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα. Δεν θέλω να πω με ποιον το μοιράστηκα γιατί οι συμπαίκτες μου είναι μέσα και δεν θέλω να τους δημιουργήσω πρόβλημα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Περικλής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share