Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 05/03: Νέα βόμβα! Ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης!

Απίστευτη εξέλιξη - Ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο!

5 Μαρτίου 2021 10:55
Survivor spoiler 05/03: Νέα βόμβα! Ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Νέα βόμβα ρίχνει ο Ατζούν στο Survivor, ο οποίος ετοιμάζεται να στείλει τον Γιώργο Λιβάνη στον Άγιο Δομίνικο για να τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης!

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, σύμφωνα με την οποία ο Ατζούν έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιβάνη να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Νέα βόμβα! Ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης!

Ο Ατζούν φέτος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να συνδυάσει το ριάλιτι με το Power of Love! Πρώτα έβαλε τον Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι που είναι πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και τώρα στο τραπέζι για το ποιος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης των παικτών έχει πέσει το όνομα του Γιώργου Λιβάνη!

Πάντως το σενάριο αυτό μετράει ελάχιστες πιθανότητες διότι ο Γιώργος Λιβάνης έχει αποκαλύψει πως φοβάται να μπαίνει σε αεροπλάνα! Οπότε ένα υπερατλαντικό ταξίδι δεν θα είναι κι ότι καλύτερο.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης μιλάει για την συμβίωση Μαριαλένας - Κατσούλη: "Δίνω respect στον Σάκη..."

Για την σχέση του με την παίκτρια του Survivor Μαριαλένα μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης.

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» έκανε ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που συμμετείχε κα στο σόου του Νίκου Κοκλώνη «J2US», μίλησε στον Μουτσινά για τη σχέση του με την παίκτρια του «Survivor 4» Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί μετά και την είσοδο του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη.

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιαβάνης μιλάει για την συμβίωση Μαριαλένας - Κατσούλη

Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο επεισόδιο της Τετάρτης ρώτησε την Μαριαλένα για τον Σάκη και εκείνη απάντησε ότι στην Ελλάδα έχει σχέση. Ο Γιώργος Λιβάνης σχολίασε λέγοντας:

«Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε έναν άνθρωποπου αυτό είναι το όνειρό του», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το «Survivor 4»: «Το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Όχι, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor. Σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να βγάλω στον… τάκο έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία».

«Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω respect γι’ αυτό που έκανε χθες, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιαβάνης μιλάει για την συμβίωση Μαριαλένας - Κατσούλη:

Αναστάτωση είχε προκαλέσει η είσοδος του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Kεφαλά στο «Survivor 4». Η Μαριαλένα μόλις αντίκρυσε τον πρώην σύντροφό της πάγωσε και σχολίασε: «Δηλαδή, συγγνώμη, θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες και όλα καλά; Θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και όλα καλά και μια χαρά; Ο άλλος που έρχεται στο παιχνίδι και ξέρει ότι μέσα θα είναι η πρώην του και η νυν του, τι καραγκιόζης μπορεί να είναι».

Η Μαριαλένα και ο Σάκης υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, έκαναν μαζί την αίτηση για να μπουν στο «Survivor 4», ενώ στη συνέχεια χώρισαν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η νεαρή παίκτρια δεν θέλει καμία επαφή με τον πρώην σύντροφό της. «Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη Μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share