Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Η αμήχανη στιγμή που ο Ατζούν μιλάει καλύτερα ελληνικά από τον Μπάρτζη»

Κλάμα στο Twitter με την παρουσία του παραγωγού - «Κερνάω μπακλαβά, γλίτωσα τα λεφτά της Σαλαγκούδη»

4 Μαρτίου 2021 01:00
Survivor 4: «Η αμήχανη στιγμή που ο Ατζούν μιλάει καλύτερα ελληνικά από τον Μπάρτζη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor είχε και στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/3) πολλές εξελίξεις, με την παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί, πάντως, να κατακλύζει το Twitter, το οποίο αποθέωσε ποικιλοτρόπως τον Τούρκο παραγωγό, που επιχείρησε με ειλικρινή προσπάθεια να μιλήσει ελληνικά.

Ο Ατζούν βρέθηκε στη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος βρίσκεται εκτάκτως στην Ελλάδα λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού του. Ο ίδιος ετοίμασε μεγάλες εκπλήξεις στο έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού, ενώ δε δίστασε να μεγαλώσει τη διάσταση του ριάλιτι, με τις ερωτήσεις του στον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Survivor 4: Γλέντι στο Twitter με την παρουσία του Ατζούν

Το Twitter, φυσικά, σχολίασε τα πάντα γύρω από όσα είπε ο Ατζούν. Από τα ελληνικά του, που είναι… καλύτερα από εκείνα του Μπάρτζη, μέχρι το γεγονός, ότι γλίτωσε τα λεφτά της Ανθής Σαλαγκούδη, αλλά και τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς στο party της ένωσης

Survivor 4: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα είναι ο καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί στο party της ένωσης του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα γίνει κάπου κοντά στο Πάσχα.

Την είδηση έκανε γνωστή η πρωινή εκπομπή "Πρωινό", το πρωί της Τρίτης 2/3, δίνοντας μάλιστα, παραπάνω λεπτομέρειες.

Όπως έγινε γνωστό, του έγινε πρόταση από την Ατζούν Μίντια, με τον παρουσιαστή να είναι θετικός στο να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο ίδιος έχει μια "αδυναμία" στο Survivor. Μάλιστα, επειδή το party θα γίνει κοντά στο Πάσχα, ο παρουσιαστής θα κάνει διακοπές από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Τέλος, ψάχνουν μια φόρμουλα για το πως θα μπορέσει να ταξιδέψει. Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share