Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ο Τζέιμς "έδωσε" τον Πάνο γιατί κινδύνευε να βρεθεί υποψήφιος αυτός την επόμενη εβδομάδα!

Υπήρχε σχέδιο πίσω από την ψήφο του Τζέιμς Καφετζή!

3 Μαρτίου 2021 09:11
Survivor spoiler: Ο Τζέιμς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο σχετικά με τη ψήφο του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έδωσε ως υποψήφιο τον Πάνο Καλίδη!

Εύκολα οι περισσότεροι απόρησαν γιατί ο Τζέιμς δεν έδωσε κάποια γυναίκα αλλά τον καλό του φίλο, Πάνο! Θα σας πούμε εμείς! Γιατί φέρθηκε εγωιστικά! Οι κόκκινοι τον κατηγορούν για "σουβλατζή - μπιφτεκά" και ότι κάνει κωλοτούμπες και δεν έχουν άδικο! Θυμάστε τι έκανε ο Τζέιμς στις πρώτες ατομικές ασυλίες; Το έπαιζε αθώος και καλός και τις παρατούσε για να μην δώσει κανέναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση! Τώρα όμως που κινδυνεύει ο ίδιος το γυρνάει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τζέιμς ψήφο σε Καλίδη

Γιατί κινδυνεύει ο ίδιος λοιπόν! Δεν σας έκανε εσάς εντύπωση ότι ο Τζέιμς έδωσε τον Καλίδη και όχι κάποια γυναίκα; Ο ίδιος είπε ότι φοβόταν ότι αν έδινε την Ελευθερία ή την Χριστίνα θα αποχωρούσε μια εξ αυτών και θα έμεναν στο παιχνίδι οι Άλεξ και Κρις ενώ με τον Πάνο έχουν λιγότερες πιθανότητες να μείνουν! Ναι τον Πάνο τον έδωσε και δεν έδωσε για παράδειγμα τον Γιώργο Ταβλαδάκη, διότι εκεί σίγουρα θα έφευγε ο τελευταίος!

Όμως ο λόγος που δεν έδωσε γυναίκα ήταν άλλος! Διότι αν για παράδειγμα έδινε την Ελευθερία και η Ελευθερία αποχωρούσε τότε θα έμεναν 3 γυναίκες στην ομάδα, η Χριστίνα, η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα! Τι σημαίνει αυτό; Αυτόματα ασυλία για τις γυναίκες! Και να το πάμε και πιο μακριά; Ξέρετε επίσης τι ακόμα σημαίνει; Πως ο Τζέιμς ή ο Νίκος που είναι ο κολλητός τους θα κινδύνευαν να βρεθούν υποψήφιοι την επόμενη εβδομάδα!

Γι' αυτό παιδιά να ξέρετε πως θα αργήσει αρκετά στη μπλε ομάδα το ενδεχόμενο να δούμε γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση! Να το ξέρετε αυτό!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share