Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Μαρτίου 2021 08:19
Survivor spoiler 03/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τελευταία μέρα της εβδομάδας και απόψε (03/03) έχουμε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία αλλά και φαγητού! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Αρχικά χτες είδαμε ένα απίθανο επεισόδιο με κόκκινη και μπλε ομάδα να μάχονται για την δεύτερη ασυλία με την μπλε να έχει χωριστεί κυριολεκτικά στη μέση, αφού οι Άλεξ Και Κρις πλέον αποτραβήχτηκαν και δεν παίρνουν μέρος ούτε στα αγωνίσματα! Ερωτηματικό αποτελεί τι θα κάνουν σήμερα και αν θα πάρουν μέρος στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και το φαγητό και εφόσον δεν πάρουν αν θα απολαύσουν κανονικά το έπαθλο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού

Την ίδια ώρα οι δύο τους, όπως ήταν λογικό, είναι δύο από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, με τον τρίτο να είναι ο Πάνος Καλίδης! Ο Τζέιμς Καφετζής μπήκε στη δύσκολη θέση να δώσει ένα συμπαίκτη του και ο Πάνος του ζήτησε να δώσει εκείνον επειδή είναι ο χειρότερος αγωνιστικά και επειδή χτες έφερε 4 ήττες! Έτσι κι έγινε...

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα! Αγώνας επικοινωνίας με τα δεδομένα για τις δύο ομάδες να είναι διαφορετικά! Η Σοφία Μαργαρίτη από την ομάδα των κόκκινων θα αποτελέσει παρελθόν, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr από το πρωί της Δευτέρας και πρέπει να δούμε κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την ομάδα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού σήμερα (03.03);

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες ούτε καν τρέιλερ! Αρχικές διαρροές αναφέρουν πως θα είναι ένα ξεχωριστό αγώνισμα και όχι με κλασικό στίβο μάχης, όπως ήταν τα δύο αγωνίσματα της ασυλίας! Όπως είναι η κατάσταση στις δύο ομάδες μεγάλο φαβορί είναι ξανά οι κόκκινοι, όμως οι μπλε έχουν ανακτήσει δυνάμεις μετά την εξαιρετική παρουσία τους, αγωνιστικά, χτες!

Survivor spoiler 03/03

Θα τα καταφέρουν απόψε να κλείσουν με το απόλυτο την εβδομάδα οι κόκκινοι ή οι μπλε θα κάνουν την ανατροπή; Περισσότερες λεπτομέρειες όταν μας δώσει ο ΣΚΑΙ το trailer του επεισοδίου (03/03)!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share