Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» από Αλέξη και Κρις - «Δεν παίζουμε στον αγώνα ασυλίας»

Χαμός λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι

2 Μαρτίου 2021 22:58
Survivor 4: «Βόμβα» από Αλέξη και Κρις - «Δεν παίζουμε στον αγώνα ασυλίας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έπεσε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, αφού οι δυο τους δεν έκρυψαν την απογοήτευσή του από την αντιμετώπιση του Τζέιμς Καφετζή, ενημερώνοντας πως δεν έχουν πρόθεση να παίξουν.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους παίκτες λίγο προτού ξεκινήσει το αγώνισμα και τους ζήτησε να μιλήσουν για όσα θέματα απασχολούν τις δύο ομάδες, με το δικηγόρο να παίρνει το λόγο και να κάνει ολομέτωπη επίθεση στον Τζέιμς, τον οποίο... περιέλαβε και ο Τριαντάφυλλος νωρίτερα, αναφερόμενος τόσο στο ότι σκέφτεται μόνο τη θέση του στην μπλε ομάδα και όχι το ίδιο το σύνολο όσο και την αγωνιστικότητα, με τους συμπαίκτες τους να θεωρούν πως είναι χειρότερος από τον Πάνο Καλίδη.

Survivor 4: Εκτός αγώνα ασυλίας Αλέξης και Κρις

Μη αποδεχόμενος αυτό, που ανέφεραν οι συμπαίκτες του, ανακοίνωσε πως δεν έχει καμία διάθεση να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρξει πέναλτι στο αγώνισμα ασυλίας. Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης, ο οποίος πρόσθεσε πως επίσης δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει, θέλοντας να πάρει με τη δική του σειρά εκδίκηση από τους συμπαίκτες του. Αυτό, φυσικά, σημαίνει «διπλό» πέναλτι για το παιχνίδι.

Μετά την απόφασή τους αυτή, οι «Κόκκινοι» χειροκρότησαν τους Αλέξη και Κρις για την απόφασή τους, κατηγορώντας για ακόμη μια φορά τον Τζέιμς για το πώς αλλάζει με μεγάλη συχνότητα άποψη. Αυτό «πυροδότησε» έντονο τσακωμό μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει πως ο Τζέιμς φτιάχνει «πίτσα ρουφιανόζα».

Survivor spoiler: «Βόμβα» μεγατόνων - Αρχηγός στην μπλε ομάδα ο Σάκης Κατσούλης

Survivor spoiler: «Βόμβα» μεγατόνων πέφτει στην μπλε ομάδα στο Survivor, με τα πάντα να ανατρέπονται στην παραλία τους και τον Σάκη Κατσούλη να ετοιμάζεται να γίνει αρχηγός, αποκαθηλώνοντας την κλίκα, που διαφέντευε τα πάντα νωρίτερα.

Ο επιχειρηματίας και άλλοτε τερματοφύλακας δεν μπήκε στο παιχνίδι, προκειμένου να κάνει… τουρισμό, ξεκαθαρίζοντας εξαρχής πως ήθελε να πάει μακριά. Έχει αποδείξει, μάλιστα, ότι έχει δυνατότητα να το κάνει, αφού μέχρι τώρα έχει δείξει εξαιρετικές αγωνιστικές ικανότητες, ενώ έχει φανεί και… διαβασμένος ως προς τη συμβίωση, σε αντίθεση με τον Γιώργο Ταβλαδάκη, που μέχρι τώρα υποπίπτει σε σφάλματα στις παρεμβάσεις του.

Survivor spoiler: Με αυτό τον τρόπο γίνεται αρχηγός στους «Μπλε» ο Σάκης

Ο Σάκης δείχνει ικανότατος στο πώς να τοποθετηθεί και να κινηθεί στην παραλία, έστω κι αν έχει ως μειονέκτημά του την παλιά σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που σχολιάζεται κάθε φορά, που οι δύο μιλούν, με τον Κρις Σταμούλη να έχει προβλέψει, μάλιστα, ότι θα υπάρξει μεταξύ τους επαναδύνδεση. Αν δεν υπήρχε κι αυτό το «αγκάθι», θα μιλούσαμε για έναν πολύ ισχυρό παίκτη.

Ακόμη κι έτσι, όμως, έχει προς το παρόν κινηθεί πολύ καλά και ψάχνει την ευκαιρία του, με την αποκαθήλωση του Τζέιμς Καφετζή τις τελευταίες ώρες, που εν μέρει έγινε και από τον ίδιο, να τον βοηθά στο να προχωρήσει το σχέδιό του. Αυτό, άλλωστε, έχει αρχίσει να γίνεται φανερό, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά να το έχουν καταλάβει και να αναφέρουν στο συμβούλιο, ότι ο Τζέιμς φοβάται τον Σάκη, επειδή είναι δυνατός παίκτης.

Ο «Ντάφι» και ο Αλέξης δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να αποτυπώσουν μια πραγματικότητα, αφού ο Σάκης πέραν των αγωνιστικών του αρετών, έχει επιδείξει και μια ισχυρή προσωπικότητα. Με τους «κραδασμούς» να είναι ισχυροί αυτή την εβδομάδα στους «Μπλε», μάλιστα, είναι η ευκαιρία του να αποδείξει, αν μπορεί να ηγηθεί και αν έχει την ικανότητα να φτάσει μέχρι τέλους, όπως σχεδιάζει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share