Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Survivor 4: Κλάμα με το νέο έπος του Τριαντάφυλλου - Άρχισε να τσακώνεται… για τις πορδές

Όλοι έχουμε έναν φίλο που... τις αφήνει και μετά κατηγορεί τους υπόλοιπους

2 Μαρτίου 2021 22:19
Survivor 4: Κλάμα με το νέο έπος του Τριαντάφυλλου - Άρχισε να τσακώνεται… για τις πορδές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στο Survivor ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, αφού ο Τριαντάφυλλος πρόσφερε ακόμη ένα έπος, κατηγορώντας τον Γιώργο Κορόμι και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, ότι… πέρδονται μπροστά στους υπόλοιπους, ενώ το κάνουν ο ίδιος.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία, που βρήκε θριαμβεύτρια την κόκκινη ομάδα, καθώς και το συμβούλιο αποχώρησης, οι παίκτες της βρίσκονταν σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα, με το θέμα συζήτησης να είναι το ποιος αφήνει τις πορδές του μπροστά στους υπόλοιπους.

Survivor 4: Τσακωμός στην κόκκινη ομάδα... για τις πορδές

Πρωταγωνιστής δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον «Ντάφι», ο οποίος μετά το έπος της τούμπας του μες στην νύχτα, στην προσπάθεια του να πάει στην τουαλέτα, άρχισε να κατηγορεί τον «Κόρο» και τη Μαριάνθη, ότι… τους έφυγε και την αμόλησαν. Η Μαριάνθη του απάντησε, ότι εκείνος τις αφήνει συνέχεια, με τους συμπαίκτες τους να… δακρύζουν από τα γέλια.

Survivor spoiler 02/03: Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα - Ασημακόπουλος και Κόρο προσπαθούν να "φάνε" Ντάφυ - Κοψιδά!

Survivor spoiler: Εκτός από τους μπλε που η κατάσταση θυμίζει παιδική χαρά, άσχημο είναι το κλίμα και στη κόκκινη ομάδα, παρότι αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω!

Τι αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr; Μπορεί να νομίζαμε πως το στρατόπεδο των κόκκινο είναι χωρισμένο με την Σοφία και την Μαριάνθη να αποτελούν τη μια υποομάδα και τους υπόλοιπους μια δεύτερη όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να χωριστούν σε τρεις!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα

Πηγές μέσα από το παιχνίδι αναφέρουν πως ήδη το κόκκινο στρατόπεδο έχει χωριστεί αλλά δεν το δείχνουν στις κάμερες, διότι τώρα "πουλάει" η μπλε ομάδα. Τι αναμένεται να συμβεί; Τι και αν ο Τριαντάφυλλος αποκαλεί κολλητό τον Γιώργο Κόρομι φαίνεται πως στα επόμενα επεισόδια θα τα σπάσουν!

Όχι δεν θα τσακωθούν τα παιδιά αλλά ο Κόρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που έχουν δέσει από τότε που ήταν στους Μαχητές, φαίνεται πως με τακτική θα επιχειρήσουν την αντεπίθεσή τους, τώρα που το ριάλιτι έχει κλείσει δύο μήνες ζωής!

Survivor: Θέλουν να πάρουν την αρχηγία

Τι βλέπουμε μέχρι σήμερα; Τριαντάφυλλο και Γιώργο Κοψιδά να κινούν τα νήματα στη κόκκινη ομάδα! Σ' αυτό θέλουν να βάλουν ένα τέλος Κόρο και Ασημακόπουλος, αφού αντικειμενικά είναι πιο δυνατοί παίκτες αγωνιστικά από τους δύο προαναφερόμενους!

Θα τα καταφέρουν; Θα επηρεάσει η κόντρα αυτή το κλίμα της ομάδας και γενικά θα βγει προς τα έξω η τακτική αυτή; Αναμονή λίγων επεισοδίων, μέχρι να ξεπουλήσει λίγο η μπλε ομάδα και θα τα μάθουμε όλα! Όσο το Survivor πάντως προχωράει τόσο περισσότερο το ριάλιτι θα γίνεται ατομική και το εμείς θα γίνεται εγώ! Άλλωστε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ στο τέλος θα είναι ένας.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share