Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Υπέρτατο σκηνικό στο Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ξεβρακώθηκε και… έπεσε μόνος του!

Ήθελε να κάνει την ανάγκη του και τελικά... πήγε από πέσιμο

1 Μαρτίου 2021 22:20
Υπέρτατο σκηνικό στο Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ξεβρακώθηκε και… έπεσε μόνος του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το υπέρτατο σκηνικό συνέβη στο Survivor και μας έδειξε για ποιο λόγο πρέπει ο Τριαντάφυλλος να μείνει στο παιχνίδι, με τον ίδιο να ξεβρακώνεται και αμέσως μετά να… πέφτει μόνος του.

Ο «Ντάφι», που θα προχωρήσει σε μια φοβερή επίθεση στο συμβούλιο, πραγματοποίησε ένα ακόμη μεγάλο έπος, το οποίο ακολούθησε την επιστροφή της κόκκινης ομάδας από το παιχνίδι ερωτήσεων, για να ξεκουραστεί. Σε κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής, που είχε δίπλα του την Ελένη Χαμπέρη, σηκώθηκε για να πάει να κάνει την ανάγκη του, βγάζοντας τις φόρμες του και μη ενθυμούμενος, ότι η νέα του συμπαίκτρια ήταν δίπλα.

Survivor 4: Αδιανόητο περιστατικό με... την τούμπα του Τριαντάφυλλου

Το αποτέλεσμα ήταν να φάει μια… μεγαλοπρεπέστατη τούμπα, για την οποία γελούσαν όλοι μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας, σε ένα αδιανόητο περιστατικό. Ο ίδιος εξήγησε το τι συνέβη και η Ελένη παραδέχθηκε, ότι το πρώτο της βράδυ στον Άγιο Δομίνικο ήταν διασκεδαστικό.

Survivor spoiler: Ξεσηκώθηκαν Ασημακόπουλος και Κόρο - Τα βάζουν ανοικτά με Κοψιδά-Τριαντάφυλλο και διεκδικούν αρχηγία

Survivor spoiler: Τρομερές εξελίξεις έρχονται σύντομα στο Survivor, αφού δύο… Γιώργηδες της κόκκινης ομάδας, ο Ασημακόπουλος και ο Κορόμι, ξεσηκώνονται στην παραλία και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» την αρχηγία απέναντι στους Γιώργο Κοψιδά και Τριαντάφυλλο.

Οι δύο τελευταίοι έχουν καταφέρει εδώ και πολύ καιρό, ίσως και από τις τελευταίες μέρες της εποχής των Διασήμων, να αναδειχθούν σε κορυφαίες και ηγετικές προσωπικότητες των «Κόκκινων», κάτι που προς το παρόν δεν έχει αμφισβητηθεί. Κι όποιος το έκανε… τιμωρήθηκε, με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι το τελευταίο θύμα.

Survivor spoiler: Για αυτό το λόγο τα βάζουν «Κόρο»-Ασημακόπουλος με Κοψιδά-Τριαντάφυλλο

Αυτό δεν είναι, φυσικά, κάτι αρνητικό, καθώς το Survivor είναι ένα ριάλιτι, όπου πέραν των αγωνισμάτων, η στρατηγική στην κοινή συμβίωση παίζει κομβικό ρόλο. Ο Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα, έχοντας «απορροφήσει» τους «Κόρο», Ασημακόπουλο και Παπαδόπουλο στον χωρισμό των δύο ομάδων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κι εκείνοι δε θα… επαναστατήσουν, εφόσον βρουν την ευκαιρία.

Οι πρώτοι δύο, ειδικά, έχουν την προσωπικότητα να το κάνουν και, όποτε θεωρήσουν πως έχουν τη δυνατότητα, μιλούν στην κάμερα για λάθη και των ισχυρών συμπαικτών τους, όπως την επιλογή του Κοψιδά να παρατήσει για την Καρολίνα την ατομική ασυλία, για την εβδομάδα που μας πέρασε. Δεν αποκλείεται, επομένως, σύντομα να ξεσηκωθούν, όταν γίνει το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα» από άλλους, πιο αδύναμους, παίκτες, αντιμετωπίζοντας τους δύο πιο βασικούς παίκτες της κόκκινης ομάδας στα ίσια και διεκδικώντας μια αρχηγική θέση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share