Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Καμία επαφή με τη πραγματικότητας η σχέση που "κόλλησε" στον Σάκη Κατσούλη πρωινή εκπομπή!

Γι' αυτό έγινε έξαλλη η παρουσιάστρια της εκπομπής!

2 Μαρτίου 2021 10:05
Survivor 4: Καμία επαφή με τη πραγματικότητας η σχέση που
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σας έχουμε πει εδώ στο Athensmagazine.gr ποιες εκπομπές να εμπιστεύεσαι γύρω από το Survivor και ποιες όχι!

Εκπομπή της πρωινής ζώνης ασχολείται κάθε μέρα μισή ώρα με το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ενώ τρεις - τέσσερις μήνες έκανε... πόλεμο σε αντίστοιχο ριάλιτι του ίδιου καναλιού! Τώρα όμως το Survivor πουλάει, φέρνει νούμερα οπότε πρέπει να έχουμε και ειδικό στο πάνελ μας να το αναλύει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Και εντάξει τον πρώην παίκτη του Survivor στο πάνελ να τον δεχτούμε, το παλικάρι που βγάζει τα "αποκλειστικά" του Survivor όμως θέλει λίγο προσοχή!

Survivor 4: Καμία επίγνωση της πραγματικότητας η σχέση που 'κόλλησε' στον Σάκη Κατσούλη

Μετά την τρομερή αποκάλυψη, πριν κανά μήνα ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει και βρίσκεται στην Κύπρο (για την ιστορία ένα μήνα μετά η τραγουδίστρια βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο) χτες μας παρουσίασε μια κοπέλα ως υπάρχουσα σχέση του Σάκη Κατσούλη επειδή είναι φίλοι στο... Instragram!

Αρχικά παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ένα φλερτ δεν σημαίνει σχέση! Ο Σάκης Κατσούλης όσο και λάτρης του one night stand να είναι σε λίγο με τις σχέσεις που του έχετε "κολλήσει" θα ξεπερνάει και τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε! Η κοπέλα που χτες πρωινή εκπομπή αποκάλυψε ως σχέση του Σάκη Κατσούλη δεν είναι παρά... γνωστή του παίκτη του Survivor! Τίποτα παραπάνω. Και να υπήρξε ένα φλερτ, έμεινε στο φλερτ!

Ασχοληθείτε με κανά δικό σας ριάλιτι εκεί στο κανάλι και αφήστε των αντίπαλων καναλιών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share