Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εκπομπή δίνει ψεύτικα spoilers για το Survivor - Όχι απλά αποχώρησαν την Ελευθερίου αλλά την είδαν και στην Κύπρο πριν καν γυριστεί το επεισόδιο!

Τους διέψευσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος on air: "Αποκλείεται να ισχύει, το υπογράφω"

9 Φεβρουαρίου 2021 12:52
Εκπομπή δίνει ψεύτικα spoilers για το Survivor - Όχι απλά αποχώρησαν την Ελευθερίου αλλά την είδαν και στην Κύπρο πριν καν γυριστεί το επεισόδιο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σας το είπαμε και το πρωί εδώ στο Athensmagazine.gr πως ο άνθρωπος που βγαίνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και δίνει spoiler για το Survivor είναι αναξιόπιστος!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Έχουμε παρατηρήσει πως ότι διαβάζει στο διαδίκτυο το μεταφέρει ως αποκλειστικό και αυτό έχει γίνει και με δικές μας ειδήσεις, όπως χτες ότι οι μπλε τσακώθηκαν ξανά με την παραγωγή! Τι spoiler έδωσαν αυτή την φορά;

Σύμφωνα με το Πρωινό αυτή την εβδομάδα από το Survivor αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου! Μάλιστα όχι απλά φεύγει, όχι απλά έχει ήδη αποχωρήσει αλλά βρίσκεται ήδη στην Κύπρο! Δηλαδή ρε παιδιά κάπου ώπα.

Το Πρωινό δίνει ψεύτικα spoilers για το Survivor

Πρώτον φίλε μας εκεί στον ΑΝΤ1 η ψηφοφορία προς το κοινό δεν έχει διεξαχθεί ακόμα, κάτι που θα γίνει σήμερα το βράδυ, δεύτερον μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησης η παραγωγή δεν δίνει το κινητό στον παίκτη, τρίτον η σκηνή της αποχώρησης γυρίζεται λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του κοινού και προσαρμόζεται στα ήδη υπάρχουσα πλάνα του επεισοδίου που έχει γυρίσει 2 μέρες πριν! Τέταρτον και τελευταίο ο παίκτης που αποχωρεί κάθε εβδομάδα από το Survivor επιστρέφει στην Ελλάδα το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το τέλος του επεισοδίου!

Το Πρωινό δίνει ψεύτικα spoilers για το Survivor

Μάλιστα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής "ξεφτίλισε" τον σποιλερά του ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι υπογράφει πως αποκλείεται να έχει γυριστεί ήδη η αποχώρηση της εβδομάδας!

Υ.Γ.: Προς Θεού, δεν αναφέρουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, ίσα ίσα είναι και από τα φαβορί για αποχώρηση! Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αν αποχωρήσει θα επιβεβαιωθεί το spoiler του ΑΝΤ1 γιατί πολύ απλά το γύρισμα δεν έχει γίνει ακόμα, ούτε καν η ψηφοφορία!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share