Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Γελάσαμε αλλά ήταν στημένο - Ο Ντάφυ επίτηδες "έφαγε" την τούμπα για να γίνει viral

Τι κρύβεται πίσω από την τούμπα που έγινε viral;

2 Μαρτίου 2021 09:15
Survivor spoiler: Γελάσαμε αλλά ήταν στημένο - Ο Ντάφυ επίτηδες
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ως μια νέα έκδοση του Mr Bean έχουμε γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο στο φετινό Survivor! Αρχικά ήταν που περπάτησε στη νεροτσουλήθρα και στη χτες είχαμε και την επική τούμπα μέσα στη νύχτα!

Συγνώμη όμως που θα σας το χαλάσουμε λίγο αλλά το περιστατικό αυτό ήταν στημένο! Στημένο όχι από την παραγωγή αλλά τον ίδιο τον Ντάφυ!

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής έχει αποδείξει φέτος πως κάνει αρκετά πράγματα ώστε να γίνει viral και μαζί αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό ώστε να τον ψηφίζει για να μείνει στο παιχνίδι, όταν θα δοθεί υποψήφιος προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τριαντάφυλλος τούμπα

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχει "πατήσει" πάνω στη τακτική της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Big Brother, που έγινε viral στο Twitter με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την κορυφή και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Survivor spoiler: Τον "κάρφωσε" και η Ελίζαμπεθ

Την τακτική αυτή του Τριαντάφυλλου άλλωστε την "κάρφωσε" και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της! «Ο Τριαντάφυλλος πίστευε ότι είναι τόσο δημοφιλής και έλεγε ότι θα κάνει πράγματα και θα γίνει viral» είπε η Ελίζαμπεθ προσθέτοντας επίσης ότι είναι και αθυρόστομος.

Θυμηθείτε παρακάτω το βίντεο που έγινε viral από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share