Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ο Πάνος "τραβήχτηκε" από τη κλίκα και τον έβγαλαν στον τάκο!

Νέος Αλέξης Παππάς ο... Πάνος Καλίδης;

2 Μαρτίου 2021 08:38
Survivor spoiler: Ο Πάνος
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Έχετε παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καλίδης έχει αποτραβηχτεί από τους Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή τις τελευταίες μέρες; Δεν είναι τυχαίο.

Συγκεκριμένα είχαμε δει τον τραγουδιστή να υπερασπίζεται τα δύο παιδιά! Αρχικά είχε πει πως θα πρέπει να τους βάλουν ξανά στην ομάδα, μετά να μαγειρεύουν όλοι μαζί, ενώ προχτές μπροστά σ' όλους τόνισε πως η απομάκρυνση της Ανθής Σαλαγκούδη βοήθησε τους κόκκινους να κερδίσουν, κάτι που πάει ανάποδα στη γνώμη του Τζέιμς και του Νίκου!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Κλίκα στους μπλε τρώει τον Καλλίδη

Είναι τυχαίο λοιπόν που ο Πάνος συγκέντρωσε αμέσως τρεις ψήφους, μόλις πήγε απέναντι από την κλίκα; Και το θέμα είναι πως δεν τον ψήφισαν οι δύο αυτοί παίκτες, αλλά άλλοι που βρίσκονται κοντά σ' αυτούς!

Εδώ θα είμαστε και θα το θυμηθείτε πως το επόμενο "θύμα" της μπλε ομάδας θα είναι ο Πάνος Καλίδης και σειρά σιγά σιγά θα πάρουν η Χριστίνα Κεφαλά και ο Γιώργος Ταβλαδάκης! Μ' αυτά και μ' αυτά στη μπλε ομάδα ξέχασαν την Ελευθερία Ελευθερίου που έδιναν κάθε βδομάδα υποψήφια!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4 - Εκνευρισμένος ο Πάνος Καλλίδης: "Βλέπω αρχηγικές τάσεις από τον..." (video)

Survivor 4: Έντονες είναι οι εξελίξεις στο Survivor και στις δύο ομάδες όπου περισσότερο φαίνεται να είναι στην Μπλε ομάδα ανάμεσα στους ίδιους τους παίκτες.

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής πρότεινε στον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να ενώσουν τις προμήθειες τους και να γίνουν πάλι ένα.

Συγκεκριμένα ενοχλημένος φάνηκε ο Πάνος Καλλίδης με την στάση αυτή του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.

Ενοχλημένος ο Καλλίδης.

Survivor 4: Η ενόχληση του Καλίδη

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο (28/02) Survivor, είδαμε τον Πάνο Καλλίδη να εκφράζει τα παράπονα του αφού όπως είπε βλέπει αρχηγικές τάσεις στην ομάδα κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Όπως είπε, ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης χωρίς να ρωτήσουν την υπόλοιπη ομάδα ανακοίνωσαν στον Κρις και τον Αλέξη πως θέλουν να ενώσουν τις προμήθειες, ενώ μια εβδομάδα πριν έλεγαν τα αντίθετα.

Αυτό του φάνηκε πολύ εγωιστικό και διακρίνει αρχηγικές τάσεις, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Αυτό βρήκε σύμφωνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

H απογοήτευση του Πάνου Καλίδη και το «κράξιμο» στον Τζέιμς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share