Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Survivor» spoiler: Διέρρευσαν πλάνα! Ο Πάνος Καλλίδης ζητάει από τους συμπαίκτες να συγχωρέσουν Άλεξ και Κρις

Η σκηνή που έκοψαν στο μοντάζ

18 Φεβρουαρίου 2021 15:46
«Survivor» spoiler: Διέρρευσαν πλάνα! Ο Πάνος Καλλίδης ζητάει από τους συμπαίκτες να συγχωρέσουν Άλεξ και Κρις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Survivor» spoiler: Διέρρευσαν πλάνα! Ο Πάνος Καλλίδης ζητάει από τους συμπαίκτες να συγχωρέσουν Άλεξ και Κρις. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Love it» πρόβαλαν μια κομμένη στο μοντάζ σκηνή από το χθεσινό (17/2) επεισόδιο του «Survivor 4». Συγκεκριμένα, μια στιγμή όπου η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα πήγαν εναντίον του Πάνου Καλίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής θέλησε να σκεφτεί λίγο και την πλευρά της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά, οι οποίοι, παρ' όλο που είχαν τσακωθεί, φαίνεται πως μιλάνε και τα πηγαίνουν καλά, αν και η τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι έχει πρόβλημα μαζί του.

Τότε η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαριαλένα του είπαν πως δεν γίνεται να δεις το συγκεκριμένο γεγονός από άλλη πλευρά, καθώς ζούμε στο 2021. Δηλαδή δεν γίνεται να την κατηγορεί πως τον φλέρταρε για να μην την ψηφίσουν και εκείνη να του μιλάει σαν να μην έγινε τίποτα. Παράλληλα, δείτε το πλάνο από την αποχώρηση του Περικλή που «κόπηκε» αλλά το πρόδωσε αυτή η φωτογραφία!

«Survivor» spoiler: Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας - Θα γίνει αρνητική

«Survivor» spoiler: Τρέχουν και δεν φτάνουν στην παραγωγή του «Survivor 4», ώστε να αποφύγουν το... ατύχημα! Ποιο θα είναι αυτό; Μα, φυσικά, να χάσει σε τηλεθέαση.

Χθες, είδαμε για ακόμα μια φορά την Ανθή Σαλαγκούδη να μένει εύκολα στο παιχνίδι και όλοι γνωρίζουμε πώς γίνεται αυτό! Άνθρωποι του περιβάλλοντός της δαπανούν αρκετά ευρώ για να πληρώνουν μηνύματα ώστε να παραμένει η Ανθή στο παιχνίδι. Έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν, άρα περνάει ο λόγος τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ «SURVIVOR» ΕΔΩ

Αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε στην Ατζούν μίντια ούτε στους τηλεθεατές! Σ' όποια διαδικτυακή ψηφοφορία και να έβλεπες χθες, όπως και στη δική μας, η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν -εύκολα- τελευταία στο ερώτημα «Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο "Survivor"»!

Οι ψήφοι ανάμεσα σε Περικλή και Κρις ήταν πολύ κοντά, ενώ αρκετά ψηλά ήταν ο Αλέξης Παππάς! Ο Ατζούν, όμως, είναι έξυπνος άνθρωπος και βλέπει μπροστά. Και τι αντικρίζει; Χαμένη τηλεθέαση. Με τις ψηφοφορίες όπως γίνονται τώρα, όχι απλά η Ανθή θα φτάσει μέχρι τέλος, αλλά θα κατακτήσει και το «Survivor», δημιουργώντας ένα δεδικασμένο πως όποιος παίκτης έχει οικονομική επιφάνεια θα μπορεί να φτάνει μακριά στο «Survivor», ακόμα και αν δεν το αξίζει!

Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας στο Survivor

«Survivor» spoiler: Κίνηση ματ της παραγωγής

Μπορεί η παραγωγή να μη θέλει να κάνει συνεχώς αλλαγές, ωστόσο δεν γίνεται διαφορετικά! Η Ανθή αγωνιστικά είναι πάτος, με τις ήττες να διαδέχονται η μία την άλλη και ταυτόχρονα πετάει εκτός πιο άξιους συμπαίκτες της! Αυτό πρέπει να αλλάξει και έτσι η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει την ψηφοφορία για δεύτερη φορά. Δηλαδή να κάνει την ψήφο αρνητική. Εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, διότι όσοι ψηφίζουν κάποιον άλλον παίκτη να παραμείνει, θα ψηφίζουν όλοι την Ανθή να φύγει!

Και εδώ που τα λέμε, θα πρέπει να γίνει αυτό ή έστω η οικογένειά της να καταλάβει πως δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό! Καταστρέφεται ένα τηλεοπτικό προϊόν και τα νεύρα χιλιάδων τηλεθεατών!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά «Survivor» spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share