Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Survivor 4 - Οργισμένη η κόκκινη ομάδα με την Ανθή Σαλαγκούδη: "Έπρεπε να μας είχε..." (video)

Λείπεις και πάλι φέρνεις τον πανικό

28 Φεβρουαρίου 2021 22:15
Survivor 4 - Οργισμένη η κόκκινη ομάδα με την Ανθή Σαλαγκούδη:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και ειδικά με την κόκκινη ομάδα και την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε ότι είναι αρκετά απογοητευμένος και ξενερωμένος σχετικά με την αποχώρηση της.

Συγκεκριμένα η κόκκινη ομάδα φαίνεται πως είναι αρκετά ενοχλημένη με την κίνηση που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη την ώρα της αποχώρησης της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να το δηλώνει πρώτος.

Μεγάλη οργή στους κόκκινους.

Survivor 4: Τα παράπονα της κόκκινης ομάδας

Ειδικότερα η επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη φαίνεται πως ενόχλησε την Κόκκινη ομάδα αφού σύσσωμη παραπονέθηκαν πως ήταν άσχημο το ότι δεν τους χαιρέτησε.

Πρώτος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δήλωσε πως οι προσευχές του ακούστηκαν αλλά στεναχωρήθηκε που δεν τον χαιρέτησε η παίκτρια αφού ο ίδιος θα χαιρετούσε όχι μόνο τη δική του αλλά και την αντίπαλη ομάδα.

Την ίδια άποψη είχε και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ήθελε να χαιρετήσει τον ίδιο εξαιτίας της κόντρα τους, έπρεπε να χαιρετήσει τους υπόλοιπους και σίγουρα τις φίλες της.

Τα παράπονα των Κόκκινων για την Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor 4 - Ο Περικλής Κονδυλάτος "ξεσκέπασε" την Ανθή Σαλαγκούδη: "Πως γίνεται να είσαι..."

Survivor 4: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης το Survivor όπου αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με παίκτες που έχουν αποχωρήσει ήδη.

Σημειώνεται ότι η Ανθή Σαλαγκούδη αντέδρασε σε όσα είχε πει ο Περικλή Κονδυλάτος για εκείνη όπου και έδωσε μία απάντηση για όλα αυτά.

Συγκεκριμένα λόγω όλων αυτών των σχολίων συνεχίστηκε η "κόντρα" με τον Περικλή Κονδυλάτο να δίνει την απάντηση του σε όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τα έβγαλε όλα στη φόρα.

Survivor 4: Το "άδειασμα" του Περικλή Κονδυλάτου

Ειδικότερα δεν έχει τέλος η «κόντρα» μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και της Ανθής Σαλαγκούδη οι οποίοι πλέον δεν έχουν καμία επαφή ενώ στο Survivor είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Ο σχεδιαστής απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor, στις οποίες ανέφερε πως της λείπει ο Περικλής.

«Πώς γίνεται να σου λείπω και να έχουμε φιλία και να έχεις σταματήσει να μου μιλάς; Δηλαδή ειλικρινά… Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις; Γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι, εμείς δε μιλούσαμε γιατί δε μου μιλούσες. Μην πέφτεις από τα σύννεφα ok;». είπε ο Περικλής στο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share