Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: «Βόμβα» από τον Τζέιμς στους «Μπλε» - Τους βάζει να τσακωθούν και πάει «τρένο» μέχρι τέλους

Συνεχίζει... ακάθεκτος τη στρατηγική του

28 Φεβρουαρίου 2021 14:44
Survivor spoiler: «Βόμβα» από τον Τζέιμς στους «Μπλε» - Τους βάζει να τσακωθούν και πάει «τρένο» μέχρι τέλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: «Βόμβα» ρίχνει ο Τζέιμς Καφετζής στην μπλε ομάδα του Survivor, με τον Ροδίτη διοργανωτή boat party να έχει μια ξεκάθαρη συνταγή… τσακωμού των υπολοίπων, ώστε να πάει «τρένο» μέχρι το τέλος του ριάλιτι.

Η τακτική του Τζέιμς έχει, άλλωστε, αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική προς το παρόν στην «μπλε» παραλία. Στην αρχή έδειχνε… αδιάφορος ως προς το τι συνέβαινε στην καλύβα, εξαργυρώνοντας όμως την εμπιστοσύνη των παικτών του από τις φοβερές επιδόσεις του στα αθλήματα, ενώ με τον καιρό να περνά, ανέλαβε πλήρως τα ηνία ως ηγετική μορφή, ειδικά από την ώρα, που οι ομάδες χωρίστηκαν και ορισμένοι παίκτες, που δεν επιθυμούσε, εξαφανίστηκαν.

Survivor spoiler: Ο Τζέιμς τους βάζει... να τσακωθούν κι εκείνος μένει

Ο Τζέιμς, όμως, συνεχίζει στην ίδια στρατηγική, αφήνοντας ορισμένους παίκτες να πάρουν πρωτοβουλίες, όπως η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, με συνέπεια όμως στην πορεία η κατάσταση να εκτραχυνθεί και στη συνέχεια να βρεθούν αντιμέτωποι, όπως φαίνεται πως θα συμβεί για τους δύο συμπαίκτες του.

Κάπως έτσι, ο Τζέιμς βάζει τους συμπαίκτες του ξανά… να τσακωθούν και να διαιρεθούν, την ίδια στιγμή που ρίχνει τα «καρφιά» του και στην κόκκινη ομάδα, με βλέμμα στην ένωση των δύο ομάδων. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, στοχεύει στο να φτάσει μέχρι το τρόπαιο του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, με πολλούς να έχουν προβλέψει πως αυτός θα τα καταφέρει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share