Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Survivor spoiler: «Πόλεμος» Άννας Μαρίας και Μπάρτζη - Φτιάχνονται νέες υποομάδες στους «Μπλε»

Κινδυνεύει άμεσα η Ami Yiami - Η «συμμαχία» που κάνει ισχυρό τον αγρότη και τη διώχνει από το ριάλιτι

28 Φεβρουαρίου 2021 12:16
Survivor spoiler: «Πόλεμος» Άννας Μαρίας και Μπάρτζη - Φτιάχνονται νέες υποομάδες στους «Μπλε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία νέων υποομάδων στην παραλία τους.

Η ψυχολογία της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού έχει γίνει πια «εύθραυστη». Τα νέα που άκουσε από τους καινούργιους παίκτες δεν ήταν θετικά, καθώς της διεμήνυσαν, ότι ο κόσμος δεν έχει και την πιο θετική άποψη γύρω από την προσωπικότητά της και τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στο ριάλιτι, ιδίως για το πόσο κοντά έχει έρθει με τον αγρότη των «Μπλε», τη στιγμή που δηλώνει πως έχει δεσμό.

Survivor spoiler: «Μάχη» Άννας Μαρίας, Μπάρτζη και Τζέιμς στις νέες κλίκες

Η Άννα Μαρία, επομένως, έχει γίνει ένα ράκος και αυτό θα μπορούσε να έχει εξελίξεις για την ομάδα της. Η ισχυρή κλίκα μπορεί να «διαλυθεί» και να δημιουργήσει νέες υποομάδες, αφού τώρα οι ισχυροί της υπόθεσης είναι η ίδια, ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς, έχοντας κοντά τους τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Πάνο Καλίδη.

Προκαλεί απορία, λοιπόν, εφόσον τη δούμε να τσακώνεται με τον Μπάρτζη, το πώς θα μπορούσε να χωριστεί η μπλε ομάδα στο Survivor, δημιουργώντας πιθανότατα νέες υποομάδες. Το πιο πιθανό σενάριο, για αρχή, είναι ο Νίκος να συνταχθεί μαζί με τον Τζέιμς και, αν καταφέρουν να «απορροφήσουν» τους υπόλοιπους παίκτες της τωρινής κλίκας, η Άννα Μαρία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, κινδυνεύοντας μέχρι και να βρεθεί στην κρίση του κοινού, κάτι που σε αυτή την φάση δε θα ήθελε, καθώς δε θα έλεγε κάποιος, ότι πρόκειται για την πιο δημοφιλή παίκτρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share