Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Θα μπει ή όχι και πέμπτη μέρα προβολής του Survivor;

Αυτή είναι η τελική σκέψη του ΣΚΑΪ - Αποκλειστικές πληροφορίες

28 Φεβρουαρίου 2021 08:56
Survivor spoiler: Θα μπει ή όχι και πέμπτη μέρα προβολής του Survivor;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι ισχύει τελικά με πέμπτο επεισόδιο του Survivor μέσα στην εβδομάδα; Θα μπει και η Πέμπτη στο παιχνίδι ή όχι;

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει την σκέψη της παραγωγής να βάλει επεισόδιο και τις Πέμπτες, όμως τότε δεν υπήρχε λόγος, αφού δεν υπήρχε ανταγωνισμός.

Survivor spoiler πέμπτο επεισόδιο

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πλέον στο παιχνίδι της καθημερινότητας έχει μπει και το Battle of the Couples του Alpha και ο ΣΚΑΪ περιμένει να δει πως θα πάει, διότι μια μέρα θα πέφτει πάνω στο Survivor και συγκεκριμένες τις Τετάρτες. Εφόσον αποκτήσει δυναμική και κόβει από το Survivor ποσοστά τότε η παραγωγή του Survivor θα βάλει επεισόδιο και την Πέμπτη ώστε να «κόψει» τα φτερά στο πρόγραμμα του Alpha.

Survivor spoiler: Θα προστεθεί τελικά το πέμπτο επεισόδιο στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ;

Και μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι και τη μάχη της τηλεθέασης μπαίνει σε δύο εβδομάδες και η Φάρμα στον ΑΝΤ1 αλλά εκείνη θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οπότε δεν θα υπάρχει καμία ανησυχία στον ΣΚΑΙ. Καμία ανησυχία σχετικά με το Survivor αφού τις Παρασκευές θα πέφτει πάνω στο live του House of Fame, που η αλήθεια είναι πως έχει απογοητεύσει.

Όσον αφορά το Survivor ξεκαθαρίζουμε πως ο ΣΚΑΪ επιβλέπει και αναμένεται να χτυπήσει με νέο και πέμπτο επεισόδιο εφόσον υπάρξει πτώση τις Τετάρτες. Και η πτώση θα υπάρξει αν μεταφερθούν τηλεθεατές στο πρόγραμμα του Alpha και το βλέπουν εκτός από Πέμπτες και Τετάρτες.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Ποια η μεγάλη αποκάλυψη που σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr σχετικά με το νέο έπαθλο που έρχεται στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης;

Survivor spoiler: Οι περισσότεροι παίκτες κλείνουν 2 μήνες μέσα στο Survivor (γιατί υπάρχουν κι άλλοι που μπήκαν στην πορεία) ενώ στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε να μπαίνει και η τελευταία παίκτρια.

Πλέον λοιπόν θα δούμε σιγά σιγά τα έπαθλα να μεγαλώνουν, δεν θα είναι δηλαδή κάτι τυριά, κάτι τοστ και κάτι κομμάτια με πίτες. Τα έπαθλα μεγαλώνουν και όχι μόνο του φαγητού. Έρχεται το απόλυτο έπαθλο κάθε εβδομάδας που θα είναι και το πιο σημαντικό, πιο σημαντικό και από την ασυλία.

Survivor spoiler: Αυτό είναι το νέο έπαθλο που αλλάζει τα δεδομένα!

Ποιο είναι λοιπόν το έπαθλο που σκέφτεται να βάλει το Ατζούν στα επόμενα επεισόδιο και θα αλλάζει τη ζωή της νικήτριας ομάδας για όλη την εβδομάδα; Να σας βοηθήσω λίγο; Το είδαμε και στο Survivor 2 και μάλιστα περίπου 2 μήνες μετά την έναρξη του.

Πάει κάπου το μυαλό σας; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr το νέο έπαθλο που έρχεται σύντομα στο Survivor και να προβάλλεται στο επεισόδιο της Κυριακής θα είναι κρεβάτια και στρώματα για την ομάδα που τα κερδίζει, ώστε να κοιμούνται πιο άνετα. Δεν ξέρουμε αν το έπαθλο αυτό θα μπει τώρα ή μετά την ένωση (πιο πιθανό το δεύτερο σενάριο) ωστόσο θα μπει.

Σίγουρα ένα έπαθλο που ανατρέπει τα πάντα καθώς οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα μπορούν να κοιμούνται άνετα και να είναι ξεκούραστοι στα αγωνίσματα μέσα στην εβδομάδα.

Survivor spoiler έπαθλο κρεβάτια

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share